Στην Ελλάδα ο Χάμες Ροντρίγκες - Ανακοινώνεται από τον Ολυμπιακό!

Τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό! Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Κολομβιανός σταρ.

Στην Ελλάδα ο Χάμες Ροντρίγκες - Ανακοινώνεται από τον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μεταγραφή βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, αλλά ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος είχε προαναγγείλει και τον ερχομό του Μαρσέλο στην Ελλάδα, το πάει ένα βήμα παραπέρα, αναφέροντας ότι ο Κολομβιανός άσος «θα πετάξει σήμερα για την Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Ολυμπιακό».

Συγκεκριμένα στη δημοσίευση του Ρομάνο αναφέρεται: «Ο Κολομβιανός σταρ θα πετάξει σήμερα για την Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις ως νέος παίκτης του Ολυμπιακού. Υπάρχει συμφωνία για τον δανεισμό του Χάμες Ροντρίγκες από την Al Rayyan στον Ολυμπιακό. Αν όλα πάνε όπως έχει προγραμματιστεί, ο Χάμες θα υπογράψει το συμβόλαιο του σήμερα και θα ξανασυναντήσει τον πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο. Η μεταγραφική περίοδος κλείνει την Πέμπτη στην Ελλάδα και ο Μαρινάκης θέλει να ολοκληρώσει ένα ακόμη κορυφαίο deal».