Το παλεύει για Χάμες Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια του Ολυμπιακού να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, με τις πληροφορίες από το Κατάρ να αναφέρουν ότι τώρα υπάρχει πρόσφορο έδαφος σε σχέση με την προσπάθεια που είχε γίνει τέλη Αυγούστου.

Το παλεύει για Χάμες Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός!

Οι πρώτες επαφές που είχαν γίνει προ ημερών μεταξύ των δύο πλευρών, απέβησαν άκαρπες, λόγω του υψηλού συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αμείβεται με 6 εκατ. ευρώ από την Αλ Ραγιάν.

Δεδομένης, όμως της επιθυμίας του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει άμεσα από το Κατάρ -καθώς τα «έχει σπάσει» με τη διοίκηση- και της πρόθεσής του να επιστρέψει στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός επανήλθε και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την αραβική χώρα, οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον παίκτη και την ομάδα, προκειμένου να επιτευχθεί οριστική συμφωνία μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, ημέρα που εκπνέει η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να καλύψει περίπου το 40% του συμβολαίου του, ενώ για να δελεάσει τον Κολομβιανό, πέρα από το συνολικό πρότζεκτ, έχει ως ισχυρό διαπραγματευτικό «χαρτί» και την παρουσία του Μαρσέλο στο ρόστερ.

Ο μάνατζερ του 31χρονου άσου είναι ο Ζόρζε Μέντες, με τον οποίο ο Ολυμπιακός είναι σε συνεχή επικοινωνία και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξει εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο Χάμες Ροντρίγκες επέστρεψε μετά από έξι μήνες στην αγωνιστική δράση, παίζοντας 20 λεπτά στο ματς της 7ης Σεπτεμβρίου ανάμεσα στην Αλ Ραγιάν με την Αλ Μακρίγια, με τους οπαδούς της Αλ Ραγιάν να τον αποδοκιμάζουν, γιατί θεωρούσαν ότι υποκρινόταν τον τραυματία ώστε να πιέσει να φύγει. Πριν από το ματς της 7ης Σεπτεμβρίου, η τελευταία του συμμετοχή στο Κατάρ ήταν στις 30 Μαρτίου 2022 με τη φανέλα της Κολομβίας απέναντι στη Βενεζουέλα για τα προκριματικά του Μουντιάλ.