Ελ Αραμπί: Έφθασε τα 60 γκολ στην Super League, θέμα χρόνου να ανέβει στην 2η θέση των ξένων σκόρερ

Μπορεί το τέρμα που σημείωσε απέναντι στον Βόλο να μην χάρισε την νίκη στον Ολυμπιακό, ήταν όμως ιστορικό καθώς έφθασε τα 60 τέρματα στην Super League και κυνηγά την 2η θέση στον πίνακα των ξένων σκόρερ στην «ερυθρόλευκη» ιστορία. 

Ελ Αραμπί: Έφθασε τα 60 γκολ στην Super League, θέμα χρόνου να ανέβει στην 2η θέση των ξένων σκόρερ

Το γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό ώστε να φθάσει στην νίκη απέναντι στον Βόλο, ήταν όμως ιστορικής σημασίας για τον Μαροκινό επιθετικό.

Ο Ελ Αραμπί έφθασε τα 60 τέρματα στην Super League με τα ερυθρόλευκα, όντας ο 15ος παίκτης στην ιστορία των Πειραιωτών που το καταφέρνει. Παράλληλα, είναι ο τέταρτος ξένος σκόρερ των πρωταθλητών.

Μάλιστα, είναι θέμα χρόνου να φθάσει στην δεύτερη θέση καθώς ο Ζιοβάνι έχει 61 γκολ και ο Ίβιτς 64. Πρώτος παραμένει με μεγάλη διαφορά ο εμβληματικός αρχηγός των ερυθρολεύκων, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Ο Ελ Αραμπί συνολικά μετρά 81 τέρματα και 20 ασίστ σε 161 παιγνίδια με τον Ολυμπιακό από το 2019 που βρίσκεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Τα περισσότερα γκολ που έχει σημειώσει με μια ομάδα είναι 90, με την Αλ Ντουχαίλ. Επίδοση που δεν αποκλείεται να ξεπεράσει με τους πρωταθλητές Ελλάδος.