Παναθηναϊκός: Κοντά στη Σπόρτινγκ ο Αλεξανδρόπουλος

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας επανήλθε με βελτιωμένη προσφορά ύψους 5 εκ. ευρώ και 20% ποσοστό μεταπώλησης για την απόκτηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου και στον Παναθηναϊκό σκέφτονται να τον παραχωρήσουν

Παναθηναϊκός: Κοντά στη Σπόρτινγκ ο Αλεξανδρόπουλος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το θέμα του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, ο οποίος έχει εξελιχθεί στο πιο «καυτό» όνομα του φετινού καλοκαιριού για τον Παναθηναϊκό.

Το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τον παίκτη μετουσιώθηκε σε επίσημη πρόταση τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ προς τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να αρνούνται να τον παραχωρήσουν με αυτό το ποσό.

Ωστόσο τα πάντα είναι ανοιχτά και οι πιθανότητες να καταλήξει τελικά ο παίκτης στους Πορτογάλους είναι πολλές.

Η Σπόρτινγκ όχι μόνο δεν εγκαταλείπει την υπόθεση, αλλά επανέρχεται με νέα πρόταση που αγγίζει τα «θέλω» του Παναθηναϊκού όσον αφορά τον 21χρονο ποδοσφαιριστή.

Κατά συνέπεια, ενδιαφέρει και τον παίκτη, ο οποίος είναι ενήμερος εδώ και καιρό για την εκτίμηση που τρέφει προς το πρόσωπό του ο Ρούμπεν Αμορίμ, προπονητής της Σπόρτινγκ.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πορτογάλοι επέστρεψαν με μια πρόταση που φτάνει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ μετρητά στον Παναθηναϊκό, συν ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20%.

Η πλευρά του παίκτη είναι ενήμερη εδώ και μέρες για την επιθυμία της Σπόρτινγκ να δώσει όσα χρήματα απαιτεί ο Παναθηναϊκός προκειμένου να διαπραγματευτεί την απόκτησή του και περιμένει τις εξελίξεις και τις κινήσεις της πορτογαλικής ομάδας.