«Συμφωνία της ΑΕΚ με Μοντέρο» (vid)

Τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με τον Φρανσίσκο Μοντέρο και απομένει το «ναι» της Μπεσίκτας.

«Συμφωνία της ΑΕΚ με Μοντέρο» (vid)

Η ΑΕΚ αναζητά έναν στόπερ κάτι που είναι απαραίτητο για να συμπληρωθεί το ρόστερ των "κιτρινόμαυρων". Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα φέρεται να είναι πολύ κοντά σε ακόμα μία μεταγραφή.

Συγκεκριμένα οι Τούρκοι αναφέρουν ότι η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με τον Φρανσίσκο Μοντέρο. Πρόκειται για τον κεντρικό αμυντικό της Μπεσίκτας, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα έως το 2025.

Στην Τουρκία μιλάνε για συμφωνία της ΑΕΚ με την πλευρά του παίκτη, αλλά ακόμα δεν έχουν δώσει τα χέρια οι δύο ομάδες. Απομένει να πει το «ναι» και η Μπεσίκτας προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή.

Τον Μοντέρο τον απέκτησε η Μπεσίκτας το περασμένο καλοκαίρι από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ είχε παίξει για μία σεζόν με τη φανέλα της με τη μορφή του δανεισμού. Είναι ποδοσφαιριστής που προέρχεται από την ακαδημία της Ατλέτικο Μαδρίτης και κεντρικός αμυντικός που χρησιμοποιεί το αριστερό του πόδι, ενώ έχει τη δυνατότητα να παίξει και ως αριστερός μπακ. Ο Μοντέρο είναι 23 ετών και έχει γεννηθεί στη Σεβίλλη.