Επίσημο: Στον ΟΦΗ ο Λάρσον για δύο χρόνια

Ο 31χρονος αμυντικός, Έρικ Λάρσον υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τον ΟΦΗ

Επίσημο: Στον ΟΦΗ ο Λάρσον για δύο χρόνια

Παίκτης του ΟΦΗ και τυπικά ο Έρικ Λάρσον. Ο έμπειρος ακραίος μπακ χαφ (δεξιά) ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (16/8).

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, Eric Larsson, από την Malmö FF, με τον 31χρονο αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο με την ομάδα μας, διάρκειας δυο ετών.

Γεννημένος στις 15 Ιουλίου 1991 στην πόλη Gävle της Σουηδίας, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Gefle, ενώ τον Ιανουάριο του 2010 προβιβάσθηκε στην πρώτη ομάδα, με την οποία μέτρησε 40 εμφανίσεις, σκοράροντας μια φορά.

Τον Ιανουάριο του 2013 αποκτήθηκε από την GIF Sundsvall, φορώντας τα χρώματά της σε 135 αγώνες, στους οποίους πέτυχε πέντε γκολ και είχε 16 ασίστ.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η 23 φορές πρωταθλήτρια Σουηδίας, Malmö FF, ομάδα με την οποία αγωνίστηκε σε συνολικά 168 αναμετρήσεις, σημειώνοντας εννιά γκολ και 28 ασίστ.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με σημαντική εμπειρία σε διεθνείς διοργανώσεις, καθώς έχει συμμετάσχει σε συνολικά 40 αγώνες (Europa league & Champions League).

Eric, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ».