Ολυμπιακός: Πρόκριση και έρχεται ο «βαρβάτος» εξτρέμ

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη στα μεταγραφικά και ετοιμάζουν «χτύπημα» αφού αποκλείσουν τη Μπέρνλι - Τι γίνεται με Πάρντο και... τερματοφύλακα

Ολυμπιακός: Πρόκριση και έρχεται ο «βαρβάτος» εξτρέμ

Για τον Ολυμπιακό είναι δεδομένο ότι δύο πράγματα προέχουν. Να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα στο αυριανό ματς με τον Λεβαδειακό και να στείλει στο σπίτι της τη Μπέρνλι την προσεχή Πέμπτη.

Όπως αναφέρει σήμερα στο ΦΩΣ ο Αλέξης Βιρβίλης, οι «ερυθρόλευκοι» και κρατούν χαμηλούς τόνους μετά το 3-1 επί των Άγγλων στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Από εκεί και πέρα, όμως, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να βρίσκεται σε μια διαδικασία να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ του. Το ότι θα αποκτηθεί ένας εξτρέμ, αυτό είναι κάτι που υπήρχε εξ αρχή στο πλάνο. Ότι πέρα από τον Λάζαρο και τον Ποντένσε και με δεδομένο ότι το ιδανικότερο σενάριο θα ήταν να βρεθεί ομάδα για να παραχωρηθεί ο Πάρντο, πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να αποκτηθεί ένας βαρβάτος εξτρέμ ενώ υπάρχει σκέψη και για έναν τερματοφύλακα ως «μπακ απ» του Γιαννιώτη.

Ποιος θα είναι ο εξτρέμ που θα αποκτηθεί; Από χθες κυκλοφορούν ένα σωρό σενάρια σε Αγγλία και Γερμανία για έναν παλιό μας γνώριμο στο ρεπορτάζ. Ο λόγος για τον Λαζάρ Μάρκοβιτς. Όλα τα ρεπορτάζ έχουν έναν κοινό παρανομαστή: Ότι ο Ολυμπιακός και η Βόλφσμπουργκ θα δώσουν μεγάλη μάχη έως και τις 31 Αυγούστου για να αποσπάσουν την υπογραφή του Μάρκοβιτς καθώς η Λίβερπουλ του έχει ζητήσει να βρει ομάδα.

Οι Άγγλοι τονίζουν πως ο παίκτης πρέπει να κοιτάξει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του για να τη σώσει. Στην πατρίδα του, όμως έμπλεξαν και πάλι τον Ολυμπιακό με την υπόθεση του Σέρβου εξτρέμ. Να τονίσουμε πως παρά το γεγονός ότι η Λίβερπουλ δεν τον υπολογίζει είναι δύσκολη περίπτωση, διότι ο παίκτης έχει υψηλό συμβόλαιο. Θα πρόκειται για μία ακόμα υπέρβαση από την πλευρά του Ολυμπιακού η πιθανή απόκτηση του Μάρκοβιτς.