Επιμένουν για Μάρκοβιτς και Ολυμπιακό

Ρεπορτάζ από τη Σερβία θέλουν τους Πειραιώτες να ασχολούνται με τον εξτρέμ της Λίβερπουλ που δεν υπολογίζει ο Κλοπ.

Επιμένουν για Μάρκοβιτς και Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό έχουν επικεντρωθεί στη Μπέρνλι και στην προσπάθεια τους να περάσουν το εμπόδιο της αγγλικής ομάδας για να βρεθούν στους ομίλους του Europa League που είναι και ο μεγάλος στόχος. Η μεταγραφική περίοδος, ωστόσο δεν έχει λήξει και οι Πειραιώτες δεν έχουν ολοκληρώσει τις κινήσεις τους. Θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Στη Σερβία έγραψαν εδώ πριν λίγη ώρα ξανά για τον Λάζαρ Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ είναι ακόμα στη Λίβερπουλ, αλλά είναι γνωστό πως δεν υπολογίζεται από τον Κλοπ. Τα ρεπορτάζ στην Αγγλία αναφέρουν πως οι Reds ελπίζουν να έχουν ξεφορτωθεί τον Μάρκοβιτς μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Οι Άγγλοι τονίζουν πως ο παίκτης πρέπει να κοιτάξει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του για να τη σώσει. Στην πατρίδα του, όμως έμπλεξαν και πάλι τον Ολυμπιακό με την υπόθεση του Σέρβου εξτρέμ. Να τονίσουμε πως παρά το γεγονός ότι η Λίβερπουλ δεν τον υπολογίζει είναι δύσκολη περίπτωση, διότι ο παίκτης έχει υψηλό συμβόλαιο. Θα πρόκειται για μία ακόμα υπέρβαση από την πλευρά του Ολυμπιακού η πιθανή απόκτηση του Μάρκοβιτς.