ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 4-0: Έδειξε έτοιμος για την Λέφσκι με φορμαρισμένο Κούτσια

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-0 του Παναιτωλικού στην Νέα Μεσημβρία με τον Κούτσια να σκοράρει δύο φορές στο τελευταίο του φιλικό πριν τα ματς με την Λέφσκι

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 4-0: Έδειξε έτοιμος για την Λέφσκι με φορμαρισμένο Κούτσια

Θετικές ήταν οι εντυπώσεις που άφησε ο ΠΑΟΚ στην πρόβα τζενεράλε ενόψει των αγώνων με την Λέφσκι Σοφίας για το Conference League. Ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε άνετα με 4-0 του Παναιτωλικού στην Νέα Μεσημβρία σε ματς κεκλεισμένων των θυρών τόσο για τους φιλάθλους όσο και για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Κούτσιας πέτυχε δύο τέρματα (28', 43'), συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε με την Σταντάρ, και από ένα γκολ σημείωσαν οι Κούρτιτς (36') και Σβαμπ (82' πεν.).

Οι συνθέσεις του Δικεφάλου:

1ο Ημίχρονο:

Κοτάρσκι , Σάστρε , Κάργας , Ίνγκασον , Ράφα , Κούρτιτς , Ντόουγκλας , Ντάντας , Κουαλιάτα , Κωνσταντέλιας , Κούτσιας .

2ο Ημίχρονο:

Ζίβκοβιτς , Λύρατζης , Κάργας (60′ Κουλιεράκης), Ίνγκασον (60′ Παναγιώτου), Βιεϊρίνια , Σβαμπ, Τσιγγάρας, Φελίπε, Ρικάρντο, Λάμπρου, Κούτσιας (72' Μπράντον)

Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε από μια ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο καθώς αυτό ήταν το πρώτο φιλικό για τα "Καναρίνια" με τους Στεργιάκη, Αποστολάκη, Λάρσον, Αναστασόπουλο, Χατζηθεοδωρίδη, Τσιγγάρα, Βαρόνε, Ντίας, Μόρσεϊ, Μπελεβώνη και Καρέλη να παίζουν στο πρώτο ημίχρονο και τους Ανέστη, Λιάβα, Μπακαδήμα, Κορνέλιους, Χουχούμη, Μάρτενσον, Ξενιτίδη, Ντουάρτε, Νικολάου (80’ Σοροβό), Νταγκό, Πέδρο στο δεύτερο.

Οι παίκτες του Παναιτωλικού θα διανυκτερεύσουν στην Θεσσαλονίκη και νωρίς το πρωί θα αναχωρήσουν για το Βελιγράδι για να μεταβούν οδικώς στην συνέχεια στο Ζλάτιμπορ, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της φετινής προετοιμασίας τους.