ΑΕΚ: Ο προπονητής της Ουτρέχτης επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Άμραμπατ!

Ο τεχνικός της Ουτρέχτης, Χενκ Φρέιζερ, επιβεβαίωσε, ουσιαστικά, το ενδιαφέρον της Ολλανδικής ομάδας του για τον Νουρεντίν Άμραμπατ λέγοντας ότι μπορεί με βάση τα χαρακτηριστικά του μπορεί να έχει πολύ σημαντικό ρόλο εκεί.

ΑΕΚ: Ο προπονητής της Ουτρέχτης επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Άμραμπατ!

Ενώ ο Νουρεντίν Άμραμπατ, παραμένει αδειούχος για να μπορέσει να επιλύσει το οικογενειακό πρόβλημα του που του δημιουργεί τάσεις αποχώρησης, την ίδια στιγμή η ομάδα που ενδιαφέρεται σφόδρα να τον επαναφέρει στην Ολλανδία, η Ουτρέχτη, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της για εκείνον.

Δια στόματος του προπονητή της Χενκ Φρέιζερ το ενδιαφέρον της Ολλανδικής ομάδας για τον 35χρονο Μαροκινό δειθνή μεσοεπιθετικό έγινε πιο... χειροπιαστό: «Είναι δυνατός, ταχύς και έμπειρος. Μπορεί να παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα μου», ανέφερε ερωτηθείς σχετικά μετά από φιλικό της ομάδας του με την Κλαμπ Μπριζ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ολλανδικής «AD,» η Ουτρέχτη ελπίζει να κάνει δικό της τον Άμραμπατ σύντομα, με τους Ολλανδούς να τονίζουν πως η ΑΕΚ έχει προτείνει στον παίκτη ανανέωση συμβολαίου στον παίκτη.