Κουλιεράκης: «Ο φετινός ΠΑΟΚ θα είναι διαφορετικός. Θα τα πάμε καλύτερα…»

Ο Κωσταντίνος Κουλιεράκης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα καταβάλει ο ΠΑΟΚ τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά και τους Ίνγκασον και Κρέσπο.

Κουλιεράκης: «Ο φετινός ΠΑΟΚ θα είναι διαφορετικός. Θα τα πάμε καλύτερα…»

Την άποψή του ότι ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί καλύτερος τη νέα σεζόν σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική περίοδο εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Κωσταντίνος Κουλιεράκης. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός που προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα από τον ΠΑΟΚ Β', μετέχει στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία, ενώ αγωνίστηκε και στο φιλικό απέναντι στη Γκρόνιγκεν.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, είπε:

Για τους Κρέσπο, Ίνγκασον:

«Και οι δύο είναι φοβεροί παίκτες, φοβερές προσωπικότητες με βοήθησαν πάρα πολύ και στις προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη. Τώρα είμαστε μαζί με τον Ίνγκι πλέον, μέσα στον αγώνα και εκτός γηπέδου με βοηθάει πάρα πολύ, καθημερινά, μαθαίνω πάρα πολλά πράγματα από αυτόν».

Για τον προσωπικό του στόχο:

«Να βγάλουμε τώρα μια καλή προετοιμασία, υγιής, να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε και να παραμείνω στην πρώτη ομάδα».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ:

«Είμαστε μια νεανική ομάδα, πιστεύω θα έχουμε πιο πολλή ενέργεια, πιο πολλή ένταση, πιο πολλά τρεξίματα, θα είναι μια πολύ διαφορετική ομάδα και θεωρώ ότι θα τα πάμε καλύτερα από πέρσι».

Για τον Κωνσταντέλια:

«Με τον Κωσταντέλια είμαστε από την Κ15 μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο και παίζουμε συμπαίκτες, μαζί στην πρώτη ομάδα, ακόμα και σε φιλικό παιχνίδι. Είμαστε μαζί στην προετοιμασία, είναι πολύ καλός μου φίλος. Και όταν σκοράρει αυτός ή κάνει κάποια καλή ενέργεια είμαι πολύ χαρούμενος εγώ».