Τουλάχιστον είδαμε κανονικό Μαντί Καμαρά, «παιδική χαρά» αμυντικά ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός που ήταν κάτι παραπάνω από απογοητευτικός στο πρώτο ημίχρονο με την Αρμίνια Μπίλεφελντ (1-3)βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος και το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον Μαντί Καμαρά που μας ξανασυστήνεται. Με... παιδική χαρά έμοιαζε ανασταλτικά ο Ολυμπιακός στο πρώτο 45λεπτο. 

Τουλάχιστον είδαμε κανονικό Μαντί Καμαρά, «παιδική χαρά» αμυντικά ο Ολυμπιακός

Ένα από τα βασικότερα θέματα συζήτησης την περασμένη σεζόν αποτέλεσε η κατώτερη των προσδοκιών εικόνα του Μαντί Καμαρά. Επρόκειτο για έναν παίκτη - βαρόμετρο τα προηγόυμενα χρόνια, για έναν ποδοσφαιριστή που ποτέ δεν είχε δώσει αγωνιστικά δικαιώματα και στο τέλος βρέθηκε να κατηγορείται ότι το μυαλό του είναι αλλού και για αυτό το λόγο παρουσίαζε με... συνέπεια (δυστυχώς) τον κακό του εαυτό.

Στο φιλικό με την Αρμίνια Μπίλεφελντ ο Ολυμπιακός ήταν κάτι παραπάνω από εκνευριστικά απογοητευτικός στο πρώτο 45λεπτο. Υπήρχαν στιγμές που δεν καταλάβαινε κανένας για ποιο λόγο γίνεται το ρεσιτάλ λαθών σε τοποθετήσεις θέσεων, σε αποστάσεις γραμμών που έμοιαζαν χαοτικές, σε ανασταλτική λειτουργία που παρέπεμπε σε... παιδική χαρά, ενώ η δημιουργία έδειχνε μία άγνωστη λέξη για όσους ξεκίνησαν.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε αισθητά, απέφυγε τα τραγελαφικά λάθη στην άμυνά του και στο τελευταίο 20λεπτο-30λεπτο ανέβασε την απόδοσή του, έβγαλε φάσεις, αλλά στο τέλος προδόθηκε πάλι από μία αμυντική αδράνεια.

Ο Μαντί Καμαρά ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο.
Αν πρέπει να κρατήσουμε κάτι από την φετινή προετοιμασία, τότε δεν είναι τίποτε άλλο από το γεγονός ότι τουλάχιστον βλέπουμε έναν κανονικό Μαντί. Δεν έχει πιάσει ακόμα τα γνωστά του στάνταρ απόδοσης, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ο... άσχημος δίδυμος αδερφός του που βλέπαμε πέρσι. Δεν είναι ο παίκτης που προσπαθούσαμε άπαντες να συνειδητοποιήσουμε για ποιο λόγο παρουσίαζε ένα μπαράζ χαμηλών πτήσεων, σε βαθμό εκνευρισκό μάλιστα.

Έως τώρα στην προετοιμασία είναι από τους παίκτες που ξεχωρίζουν με τη διάθεσή του, την όρεξή του, τα τρεξίματά του και κυρίως με το γεγονός ότι το μυαλό είναι στο κεφάλι του. Πολλά ακούγονται κατά καιρούς. Ότι έβαλε μυαλό και πως αν θέλει να πάρει μεταγραφή σε ένα καλό πρωτάθλημα, θα πρέπει να μπει φουριόζος στην προετοιμασία. Όπως και να ‘χει, για την ώρα είναι παίκτης του Ολυμπιακού και ο Μαρτίνς μπορεί να στηριχθεί πάνω του για τις αναμετρήσεις με την Μακάμπι Χάιφα.