Ντιόπ: «Να κάνουμε πρωταθλητισμό με τον Άρη και να προκριθούμε στην Ευρώπη»

O Παπέ Σέικ Ντιόπ εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα του Άρη και αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας.

Ντιόπ: «Να κάνουμε πρωταθλητισμό με τον Άρη και να προκριθούμε στην Ευρώπη»

Στην Αυστρία μετέβη ο Παπέ Σέικ Ντιόπ για να ενσωματωθεί στην αποστολή του Άρη που πραγματοποιεί την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 24χρονος Σενεγαλέζος, που έμεινε ελεύθερος από τη Λιόν και μετακόμισε στην ομάδα Θεσσαλονίκης, παρουσιάστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για το νέο «κεφάλαιο» που άνοιξε στην καριέρα του, ενώ μίλησε και για τους στόχους τους στους «κιτρινόμαυρους».

«Είμαι γνώστης της ιστορίας του Άρη και ίσως το πιο γνωστό του κομμάτι στην Ευρώπη είναι οι οπαδοί του, και το γήπεδο είναι γνωστό για το με πόσο πάθος υποστηρίζουν οι φίλαθλοι την ομάδα. Ο Άρης και σε εθνικό και σε ευρωπαϊκό επίπεδο έχει αρχίσει και μεγαλώνει πάρα πολύ, ιδιαίτερα από τότε που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας, ο Θόδωρος Καρυπίδης. Αυτό ήταν το βασικό κίνητρο που με ώθησε στην απόφασή μου να υπογράψω γιατί θέλω να μεγαλώσω μαζί με την ομάδα, και είναι μια απόφαση ζωής», επεσήμανε αρχικά μιλώντας στο ARIS FC TV.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά του ως παίκτη:

«Θα δούνε έναν διαφορετικό ποδοσφαιριστή που θα τα δώσει όλα για να βοηθήσει την ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Ένα ποδοσφαιριστή με μεγάλη όρεξη, να νιώσει την αγάπη του κόσμου παίζοντας καλή μπάλα και κάποιον που θα αγωνίζεται σε κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός και θα τα δίνει όλα για την ομάδα, τον πρόεδρο και τους φιλάθλους».

Για το γήπεδο του Άρη υπογράμμισε πως «μου άρεσε πολύ, έχω πολλή όρεξη να ξεκινήσω να παίζω και από αυτά που είδα από τα βίντεο με τους οπαδούς στα παιχνίδια», ενώ για τους στόχους του με τον σύλλογο, επεσήμανε:

«Το πρώτο είναι να προκριθούμε στους ευρωπαϊκούς αγώνες που έρχονται και για αυτή τη χρονιά, να κάνουμε πρωταθλητισμό. Να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στο εγχώριο πρωτάθλημα, το θέλουμε όλοι».

Για τις προσδοκίες του, είπε: «Ο Άρης χρόνο με το χρόνο ανεβαίνει, μεγαλώνει και θέλουμε να προσπαθήσουμε και να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση».