Λουτσέσκου: «Μου αρέσει η αφοσίωση και η ενέργεια των παικτών μου»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στην αφοσίωση των παικτών του και την ενέργεια που έβγαλαν μετά την φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί της Γκο Αχέντ Ιγκλς

Λουτσέσκου: «Μου αρέσει η αφοσίωση και η ενέργεια των παικτών μου»

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-0 στην πρώτη του φιλική αναμέτρηση, απέναντι στην Γκο Αχεντ Ιγκλς με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δηλώνει πως η ξεκάθαρη εικόνα για εκείνον θα έρθει μετά το τέλος της προετοιμασίας:

«Αυτό που περιμένω είναι να ετοιμαστούν σωστά οι ποδοσφαιριστές, να δέσουν οι νέοι ποδοσφαιριστές με την ομάδα και όταν τελειώσει αυτή η προετοιμασία να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα, για το πώς θα συνεχίσουμε μέσα στη σεζόν. Μιλώντας γενικά για την προετοιμασία, είναι ένα σημαντικό κομμάτι και το ψυχολογικό, πιέζω τους ποδοσφαιριστές μου και τους ζητάω να ανταποκριθούν σε αυτή την πίεση. Μιλώντας για το παιχνίδι αυτό που μου αρέσει είναι η αφοσίωση των παικτών μου και η ενέργεια που έβγαλαν», είπε αρχικά.

Για τα νέα πρόσωπα της ομάδας σχολίασε ότι «η αλήθεια είναι ότι είμαστε στην διαδικασία που σχηματίζεται το γκρουπ. Θα θέλαμε να έχουμε το 90% του ρόστερ διαθέσιμο. Θα προτιμούσα να έχουμε περισσότερους ποδοσφαιριστές για να δουλέψουμε αυτό το χρονικό διάστημα»