Πιερ Κούντε: «Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν, ώστε να δείξω τι μπορώ να κάνω»

Ο άσος του Ολυμπιακού, Πιερ Κούντε μίλησε για τον μεγάλο στόχο της ομάδας του Πειραιά

Πιερ Κούντε: «Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν, ώστε να δείξω τι μπορώ να κάνω»

Ο Πιερ Κούντε μίλησε στην κάμερα του Ολυμπιακού για το τρίτο φιλικό της ομάδας, τη νέα σεζόν, το Champions League ενώ έστειλε και μήνυμα στον κόσμο της ομάδας του Πειραιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του Ολυμπιακού:

Για το ότι δεν σκόραρε ο Ολυμπιακός στο τρίτο φιλικό παιχνίδι:

«Φαίνεται πως χρειάζεται χρόνος ώστε οι παίκτες να βρουν τον ρυθμό τους. Χθες είχαμε πολλές ευκαιρίες, παίξαμε ποδόσφαιρο κατοχής δημιουργώντας ευκαιρίες που είναι το πιο σημαντικό και πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της προετοιμασίας όλοι θα βρούμε τον ρυθμό μας και θα σκοράρουμε, όμως για την ώρα δουλεύουμε, βρισκόμαστε στη διαδικασία της δουλειάς, η ομάδα είναι πολύ καλά. Καλύτερα από το τέλος της προηγούμενης σεζόν, είναι πιο δυνατή, δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Ο στόχος είναι όλοι οι παίκτες να βρούμε ρυθμό και να σκοράρουμε».

Για το πόσο αισιόδοξος είναι για τη νέα σεζόν:

«Προσωπικά πιστεύω ότι η ομάδα είναι πολύ καλή. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα και πάντα έχουμε το μεγάλο όνειρο του Champions League. Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν ώστε να δείξω τι μπορώ να κάνω. Χρειάζεται ομαδική δουλειά και θα συνεισφέρω όσο περισσότερο μπορώ».

Για το αν θα ήθελε να στείλει κάποιο μήνυμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού:

«Δεν έχω κάποιο προσωπικό μήνυμα. Το μήνυμά μου είναι συλλογικό, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα όπου όλοι προσπαθούμε όσο περισσότερο μπορούμε και εύχομαι ειλικρινά να μπορέσω να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα. Γι' αυτό βρίσκομαι εδώ και αυτός είναι ένας από τους μεγαλύτερους στόχους μου. Να δείξω το ταλέντο μου, να απολαύσω το παιχνίδι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίσω τίτλους με τον Ολυμπιακό».

Για το αν πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να προκριθεί στη φάση των ομίλων του Champions League:

«Ναι, γι' αυτό ακριβώς δουλεύουμε αυτή τη στιγμή. Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε και νομίζω ότι με την ποιότητα των παικτών και την εντατική δουλειά θα τα καταφέρουμε».