Ολυμπιακός: Γαλατασαράι και Ντεμιρσπόρ για Ονιεκούρου

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Ονιεκούρου από τον Ολυμπιακό στην Τουρκία σύμφωνα με τα Μέσα της γειτονικής χώρας με τις Γαλατασαράι και Ντεμιρσπόρ να έχουν τον πρώτο λόγο. 

Ολυμπιακός: Γαλατασαράι και Ντεμιρσπόρ για Ονιεκούρου

Το όνομα του Χένρι Ονιεκούρου συνεχίζει να βρίσκεται καθημερινά σε περίοπτη θέση στα τουρκικά ρεπορτάζ, με τα Μέσα της γειτονικής χώρας να θεωρούν δεδομένο ότι ο παίκτης θα συνεχίσει στην χώρα τους, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του fosonline.gr.

Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι αναφέρουν πως η Γαλατασαράι είναι εκείνη που έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του 25χρονου εξτρέμ, ο οποίος έχει αγωνιστεί ήδη τρεις φορές στην ομάδα και ενδιαφέρεται να επιστρέψει ξανά.

Από εκεί και πέρα η ιστοσελίδα «aksam.com.tr» αναφέρει πως εάν τελικά η «τσιμ μπομ» δεν καταφέρει να αποκτήσει τον Ονιεκούρου, τότε ο Νιγηριανός θα καταλήξει στην Αντάνα Ντεμίρσπορ, με το ρεπορτάζ να υπογραμμίζει πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφή και με τους δύο συλλόγους.

Τέλος, στο δημοσίευμα τονίζεται και ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί να «κλείσει» τον Κάιλ Λάριν, που έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας, κάτι που είχε αποκαλύψει το «ΦΩΣ» στις 5 Ιουνίου και επιβεβαίωσε σε ανάρτησή του ο έγκυρος Fabrizio Romano.