Η λύση για Ονιεκούρου κρύβεται στην Τουρκία, αλλά…

Στην Τουρκία γίνονται συνεχείς αναφορές στον Χένρι Ονιεκούρου, αλλά προς το παρόν κρούση δεν υπάρχει για τον Νιγηριανό εξτρέμ του Ολυμπιακού, όμως φαίνεται πως από εκεί θα έρθει η πρόταση.

Η λύση για Ονιεκούρου κρύβεται στην Τουρκία, αλλά…

Το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ είναι από τις βασικές προτεραιότητες του Ολυμπιακού όσον αφορά στο μεταγραφικό του σχεδιασμό. Η ομάδα του Πειραιά θέλει να βγάλει από πάνω της κάποια συμβόλαια ποδοσφαιριστών που δεν πρόσφεραν και δεν βρίσκονται στο πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο μεγάλος βραχνάς είναι ο Χένρι Ονιεκούρου. Πέρσι τέτοια εποχή οι Πειραιώτες έκαναν τα πάντα για να τον αποκτήσουν, αλλά η σχέση τους με τον Νιγηριανό δεν εξελίχθηκε όπως περίμεναν. Ποτέ δεν κατάφερε να προσφέρει στους πρωταθλητές Ελλάδας και πλέον εκείνο που έχει σημασία είναι να βρεθεί η καλύτερη λύση για όλες τις πλευρές.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ έχει μεγάλη πέραση στην Τουρκία, το όνομα του "παίζει" συνεχώς στα Μέσα της γειτονικής χώρας, αλλά κρούση δεν υπάρχει ακόμη. Στα ρεπορτάζ των περισσότερων τουρκικών ομάδων έχει εμφανιστεί το όνομα του Χένρι Ονιεκούρου, αλλά ακόμη τα πάντα μένουν στα λόγια.

Ο πρόεδρος της Αδάνα Ντερμπισπόρ, Μουράτ Σαντσάκ μίλησε για το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον εξτρέμ του Ολυμπιακού. Βέβαια επί της ουσίας το απέκλεισε να γίνει κάτι λόγω των υψηλών απαιτήσεων των πρωταθλητών Ελλάδας. Το θέμα για τους "ερυθρόλευκους" είναι να μπορέσουν να βρουν μία πρόταση που θα τους απελευθερώσει από τον Ονιεκούρου. Παραμένει πιθανότερο σενάριο ο δανεισμός του, αλλά αυτή τη στιγμή μόνο από την Τουρκία φαίνεται πως θα έρθει η λύση.