«Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να καλύψει τις απαιτήσεις του Λάριν»

Ο Κάιλ Λάριν είναι σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό και δημοσιεύματα από το εξωτερικό κάνουν αναφορά στην προσπάθεια που γίνεται για την απόκτηση του.

«Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να καλύψει τις απαιτήσεις του Λάριν»

Από την περασμένη Κυριακή το "ΦΩΣ" σας έχει γράψει ότι ο Κάιλ Λάριν είναι ξανά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Ο Καναδός επιθετικός βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών και είναι μία από τις υποθέσεις που δουλεύουν αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Ο 27χρονος άσος βρίσκεται με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" δουλεύουν την περίπτωση του. Δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, αφού το συμβόλαιο του είναι αρκετά υψηλό.

Πάντως και ο έγκυρος Φαμπρίτσιο Ρομάνο με τιτίβισμα του αναφέρεται στην προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός για να αποκτήσει τον Κάιλ Λάριν. «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται να υπογράψει τον Κάιλ Λάριν ως ελεύθερο. Θα μπορούσε να παίξει ως επιθετικός ή στα αριστερά. Ο Λάριν είναι στη λίστα εδώ και πολύ καιρό. Ο Ολυμπιακός θέλει να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή», έγραψε χαρακτηριστικά για έναν παίκτη που είναι στην τελική λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επίθεσης.