«Ο Ολυμπιακός ζητά 3 εκατομμύρια για τον Ραντζέλοβιτς»

Δημοσίευμα από την Σερβία αναφέρει πως ο Ερυθρός Αστέρας προσφέρει στον Ολυμπιακό 1.500.000 ευρώ για την απόκτηση του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, με τους Πειραιώτες να ζητούν τα διπλά χρήματα. 

«Ο Ολυμπιακός ζητά 3 εκατομμύρια για τον Ραντζέλοβιτς»

Στο "παιχνίδι" της απόκτησης του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς από τον Ολυμπιακό έχει μπει δυναμικά ο Ερυθρός Αστέρας σύμφωνα με δημοσίευμα από την Σερβία.

Ο 24χρονος εξτρέμ παραχωρήθηκε το περασμένο καλοκαίρι με την μορφή δανεισμού στην Λεγκανές έπειτα από δύο χρόνια στον Ολυμπιακό με 68 συμμετοχές, έξι γκολ και τέσσερις ασίστ.

Στην Ισπανία ο Ραντζέλοβις δεν τα πήγε καθόλου άσχημα καθώς μέτρησε 5 τέρματα και 4 ασίστ σε 39 συμμετοχές, επίδοση ανάλογη με εκείνη που είχε στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αλλά σε μια σεζόν.

Έτσι, σύμφωνα με την σερβική ιστοσελίδα «mozzartsport», η ομάδα του Βελιγραδίου προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του. Εντούτοις, οι ερυθρόλευκοι ζητούν τα διπλά για να τον παραχωρήσουν. Δηλαδή 3.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως ο Ραντζέλοβιτς είναι ένας από τους δανεικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, τους οποίους ο Πέδρο Μαρτίνς έχει "καλέσει" για την έναρξη της προετοιμασίας στις 14 Ιουνίου μαζί με Χασάν, Κούτρη και Τσούμιτς.

Την ίδια ώρα, ο Ερυθρός Αστέρας δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει στο στόχαστρο της τον 24χρονο Σέρβο εξτρέμ καθώς και η Λεγκανές επιχείρησε να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή, όμως οι Ισπανοί δεν φαίνεται να μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.