Σισέ για Μοντέστο: «Με υποστηρίζει και με πιστεύει»

Ο Σενεγαλέζος εξήγησε τον λόγο που αφιέρωσε το γκολ στον Κορσικανό.

Σισέ για Μοντέστο: «Με υποστηρίζει και με πιστεύει»

Το χάρηκε με τη ψυχή του το γκολ κόντρα στον Πλατανιά ο Πάπε Αμπού Σισέ. Ο Σενεγαλέζος, μάλιστα έσπευσε να αφιερώσει το τέρμα του στον Φρανσουά Μοντέστο. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σενεγαλέζος εξήγησε τον λόγο που πήγε στον επικεφαλή του τμήματος σκάουτινγκ.

Ο Πάπε Σισέ μίλησε:

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, έχουμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές τον τελευταίο καιρό και είχαμε ανάγκη από τη νίκη, κάναμε λοιπόν αυτό που έπρεπε. Είχαμε την κατοχή της μπάλας και βάλαμε γκολ. Ήταν απαραίτητο για μας να επιστρέψουμε στις νίκες γιατί αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση. Κάναμε ακριβώς αυτό που έπρεπε σήμερα, να έχουμε κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας για να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για το γκολ του και την αφιέρωση στον Μοντέστο: «Με υποστηρίζει πάντα, με πιστεύει πάντα και μου λέει να προσπαθώ περισσότερο στις προπονήσεις και ότι είμαι ικανός να βάλω γκολ. Έτσι και σήμερα πριν το ματς μου είπε να προσπαθήσω να βάλω γκολ και έτσι όταν το κατάφερα πήγα για να τον ευχαριστήσω. Είναι ο άνθρωπος που με ανακάλυψε».

Για το πρωτάθλημα: «Και από την προηγούμενη αγωνιστική ο στόχος ήταν να πάρουμε όλα τα παιχνίδια. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε κόντα στον Παναθηναϊκό, συνεχίζουμε όμως να το πιστεύουμε και να προσπαθούμε, πάντα ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε και να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να το παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή».

Για τα ελληνικά του (σ.σ.: απάντησε στα ελληνικά): «Μαθαίνω σιγά - σιγά λίγα ελληνικά».