Η αφιέρωση του Σισέ στον Μοντέστο

Ο Σενεγαλέζος μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Πλατανιά έτρεξε και αγκάλιασε τον επικεφαλή του τμήματος σκάουτινγκ των πρωταθλητών Ελλάδας

Η αφιέρωση του Σισέ στον Μοντέστο

Στο 58’ ο Παπ Αμπού Σισέ όντας ξεχασμένος από την άμυνα του Πλατανιά σηκώθηκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή και μετέτρεψε σε γκολ την πολύ καλή σέντρα του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Σενεγαλέζος στόπερ είναι ένα από τα ελάχιστα θετικά που έχουν συμβεί στον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια της φετινής καταστροφικής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Σισέ μετά το γκολ που πέτυχε έτρεξε προς τον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας και το αφιέρωσε στον Φρανσουά Μοντέστο. Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των «ερυθρόλευκων» είναι ο άνθρωπος που έφερε τον Σενεγαλέζο στον Ολυμπιακό. Είχε εισηγηθεί θερμά την μεταγραφή του, ενώ τον έχει στηρίξει πολύ κατά τη διάρκεια της σεζόν που μόνο εύκολη δεν ήταν για τον νεαρό στόπερ.

Μη ξεχνάμε πως στο ξεκίνημα της σεζόν ο Σισέ είχε μείνει εκτός πλάνων του Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος δεν τον είχε δηλώσει ούτε στην ευρωπαϊκή λίστα. Ο Μοντέστο που έχει πολύ ενεργό ρόλο το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό τον βοήθησε πολύ και ο Σισέ του το αναγνωρίζει.