Η άφιξη του Γκιγιέρμε για τον Ολυμπιακό!

 Στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης (16/8) αναμένεται να βρίσκεται στη χώρα μας ο Βραζιλιάνος χαφ για να ξεκινήσει τον κύκλο των τελευταίων λεπτομερειών για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό (ιατρικά, υπογραφές, ανακοινώσεις).

Η άφιξη του Γκιγιέρμε για τον Ολυμπιακό!

Στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης (16/8) αναμένεται να βρίσκεται στη χώρα μας ο Γκιγιέρμε για να ξεκινήσει τον κύκλο των τελευταίων λεπτομερειών για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό (ιατρικά, υπογραφές, ανακοινώσεις).

Το τυπικό σκέλος απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βραζιλιάνου χαφ στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος χαφ έρχεται στη χώρα μας, με την άφιξή του να αναμένεται το απόγευμα γύρω στις 5 το απόγευμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν σε όλα με την Λα Κορούνια, από την Ισπανία προκύπτει η πληροφορία ότι η συμφωνία επήλθε γύρω στα 3 εκ. ευρώ και ο παίκτης θα έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να βάλει την υπογραφή του στο τριετές συμβόλαιό του.

Από χθες το βράδυ πάντως έχει αναπτυχθεί μία έντονη φημολογία ότι οι αφίξεις σήμερα δεν θα σταματήσουν μόνο στον Γκιγιέρμε. Κυκλοφορούν σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό να φέρνει κι άλλον παίκτη, τη στιγμή μάλιστα που στην Πορτογαλία έχουν επαναφέρει για τα καλά το όνομα του Αιγύπτιου επιθετικού Αχμέντ Χασάν της Μπράγκα.