Δυνατά στο κόλπο ξανά ο Χασάν για Ολυμπιακό!

Ο Αιγύπτιος φορ της Μπράγκα ποτέ δεν έφυγε από τη λίστα των «ερυθρολεύκων». Έμεινε πίσω από Σολδάνο και Ρούι Φόντε, αλλά πάντοτε ήταν μία από τις επιλογές που εξετάζονταν. Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες από Πορτογαλία.

Δυνατά στο κόλπο ξανά ο Χασάν για Ολυμπιακό!

Αφίξεις αναμένονται σήμερα (16/8). Πρώτη και καλύτερη του Γκιγιέρμε. Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και ο Βραζιλιάνος χαφ, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, αναμένεται το απόγευμα στην Αθήνα για να περάσει ιατρικά, να υπογράψει το 3ετές συμβόλαιό του και να δηλωθεί στη λίστα της UEFA.

Μόνο που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να μην έρθει στη χώρα μας μονάχα ο Γκιγιέρμε. Από χθες το βράδυ έχει αναπτυχθεί μία φημολογία ότι ίσως να έρθει ακόμη ένας! Το μυαλό όλων αναπόφευκτα πάει σε έναν επιθετικό.

Ο Σολδάνο δύσκολα θα είναι, μιας και ο Ολυμπιακός δεν τα έχει βρει ακόμη με την Ουνιόν Σάντα Φε. Ο Ρούι Φόντε της Φούλαμ που επίσης απασχολεί τους Πειραιώτες, έχει προταθεί στην Γαλλία εκεί όπου παίζει ο αδερφός του.

Οπότε, μένει ο Αχμέντ Χασάν της Μπράγκα. Ο Αιγύπτιος φορ που ποτέ δεν έφυγε από τη λίστα των «ερυθρολεύκων», αλλά απλώς είχε οπισθοχωρήσει (πίσω από Σολδάνο και Φόντε), έχει ξαναμπεί δυνατα στο κόλπο για τον Ολυμπιακό. Μένει να φανεί αν έχουν δίκιο στην Πορτογαλία που έλεγαν από το βράδυ της Τετάρτης ότι μετράει τις τελευταίες του ώρες στην Μπράγκα και πώς ο πιθανότερος προορισμός του θα είναι ο Πειραιάς.

Άλλωστε είπαμε: Δύο αφίξεις αναμένονται. Ο ένας είναι γνωστός (Γκιγιέρμε). Ο δεύτερος αναζητείται και όλα δείχνουν ότι θα είναι επιθετικός. Θα είναι ο Αχμέντ Χασάν; Θα το μάθουμε τις επόμενες ώρες, αν και εφόσον έχει βάσει η φημολογία που αναπτύχθηκε χθες βράδυ.