Φημολογία περί άφιξης δύο παικτών για τον Ολυμπιακό!

Πληροφορίες από την Ισπανία θέλουν τον Γκιγιέρμε να έρχεται στην Ελλάδα την Πέμπτη το απόγευμα. Προχωρημένες επαφές και με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν αποκλείεται να έρθει την ίδια μέρα στη χώρα μας για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων»!

Φημολογία περί άφιξης δύο παικτών για τον Ολυμπιακό!

Τελικά ο Γκιγιέρμε αναμένεται στην Αθήνα νωρίτερα από το αναμενόμενο και συγκεκριμένα το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς σύμφωνα με τους Ισπανούς ο Ολυμπιακός και η Λα Κορούνια τα έχουν βρει σε όλα. Συνεπώς, ο Βραζιλιάνος χαφ έρχεται στη χώρα μας για να περάσει από ιατρικά, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να δηλωθεί στη λίστα της ΟΥΕΦΑ για τα ευρωπαϊκά ματς του Ολυμπιακού με Μπασακσεχίρ ή Μπέρνλι.

Στο μεταξύ, υπάρχει και νέα φημολογία για άφιξη ακόμα ενός παίκτη την ίδια μέρα, χωρίς να έχει διαρρεύσει η ταυτότητά του! Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Ουνιόν Σάντα Φε για τον Φράνκο Σολδάνο, αν δεν προχωρήσει του Αργεντινού έχει σταντ-μπάι τον Ρούι Φόντε της Φούλαμ για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, ενώ στα υπόψη είναι και η περίπτωση του Αχμέν Χασάν της Μπράγκα.