Ατρόμητος: Ανακοίνωσε την αποχώρηση πέντε ποδοσφαιριστών

Παρελθόν από τον Ατρόμητο αποτελούν οι Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, Τζόρτζε Ντένιτς, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τόμας Μπεντινέλι και Ντάνι Καστεγιάνο όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Περιστερίου το απόγευμα της Δευτέρας (23/5). 

Ατρόμητος: Ανακοίνωσε την αποχώρηση πέντε ποδοσφαιριστών

Ο Ατρόμητος προχωρά στην οργάνωση του πλάνου του για την νέα σεζόν και σε αυτό το πλαίσιο ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με πέντε ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, Τζόρτζε Ντένιτς, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Τόμας Μπεντινέλι και Ντάνι Καστεγιάνο.

Οι παραπάνω παίκτες αγωνίστηκαν σε 18, 25, 15, 17 και 24 αγώνες αντίστοιχα την φετινή σεζόν με τον Ατρόμητο στην Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με πέντε ποδοσφαιριστές.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, Τζόρτζε Ντένιτς, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Τόμας Μπεντινέλι και Ντάνι Καστεγιάνο στο πλαίσιο της υλοποίησης του αγωνιστικού προγραμματισμού για τη σεζόν 2022/23.

Όλη η οικογένεια του Ατρόμητου τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα της καριέρας τους.»