Έτσι έμαθαν από παιδιά…(vids)

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ λίγες ώρες μετά το τέλος του τελικού με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, εξέδωσε ανακοίνωση όπου και συνεχάρη τον κόσμο της ομάδας!

Έτσι έμαθαν από παιδιά…(vids)

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στιγματίστηκε από τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν μεταξύ οπαδών. Το ματς Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ ξεκίνησε με 32 λεπτά καθυστέρηση, ενώ ο Λαόθ το διέκοψε όταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν πέτρα στον σκόρερ Αϊτόρ.

Φυσικά πριν από την έναρξη του αγώνα, οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκρούστηκαν σώμα με σώμα με αυτούς του Παναθηναϊκού, ενώ έβαλαν και φωτιά στην κερκίδα που κάθονταν, την ώρα που ο Λουτσέσκου με τον αρχηγό της ομάδας, Βιεϊρίνια προσπαθούσαν να τους ζητήσουν να ηρεμήσουν έτσι ώστε να πάνε όλα καλά στον τελικό του Σαββάτου.

«Ευχαριστούμε που είστε πάντα εκεί, στα καλά και τα άσχημα. Αξίζουν συγχαρητήρια στη συντριπτική πλειοψηφία όσων αψήφησαν χιλιόμετρα, έξοδα, ταλαιπωρία και στήριξαν μέχρι τέλους την ομάδα.

«Συγγνώμη» που θα συνεχίσουμε να σας υποβάλλουμε σ' αυτή τη δοκιμασία των τελικών και τα επόμενα χρόνια!», αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον κόσμο της.

Ούτε κουβέντα φυσικά για τα επεισόδια. Ούτε μια συγνώμη για όσα συνέβησαν. Αντίθετα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνει λόγο για δοκιμασία, λες και στην Αγγλία που ταξιδεύουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ στο Λονδίνο για να δουν τους τελικούς και τις αγαπημένες τους ομάδες δοκιμάζονται.

Φυσικά και με αυτές τις ανακοινώσεις τίποτα δεν θα διορθωθεί και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε ανεγκέφαλους να κάνουν ότι θέλουν, όπως έμαθαν από παιδιά…

Πέτρες, μπουκάλια ακόμη και παπούτσια στα κόρνερ, τασάκι (!), μέχρι και μηχανάκι (!) στο γήπεδο της Τούμπας, με τους οργανωμένους του ΠΑΟΚ στη Θύρα 4, να γυρίζουν ακόμη και την πλάτη στον Ρομπέρτο και τους παίκτες του Ολυμπιακού όταν εκείνοι πήγαν να καταθέσουν στεφάνι στη μνήμη των αδικοχαμένων φίλων του Δικεφάλου στα Τέμπη. Υπήρξαν και οι λιγοστοί που χειροκρότησαν φυσικά τον Οκτώβριο του 2015 αλλά σχεδόν όλη η Θύρα 4 γύρισε την πλάτη στους πρωταθλητές.

Όταν λοιπόν οπαδοί κατηφορίζουν στην Αθήνα με μοναδικό στόχο να σπάσουν και να αποδείξουν πόσο μάγκες είναι, πετώντας αντικείμενα, με τη ζωή ανθρώπων μάλιστα να κινδυνεύει, περιμένεις από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να ζητήσει μια συγνώμη από τους φιλάθλους όλης της Ελλάδας για τα όσα έζησαν ή είδαν για μία ακόμη φορά σε έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Όχι φυσικά από εκείνους που φορούσαν κουκούλες και έψαχναν τρόπο να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να τις…παίξουν με τους «πράσινους», οι οποίοι με τη σειρά τους είχαν ξεκινήσει επεισόδια με τους αστυνομικούς.

Ναι, ο Αϊτόρ σκόραρε και προκάλεσε. Όπως έχουν…προκαλέσει εδώ και χρόνια, ποδοσφαιριστές διαφόρων ομάδων που πήγαν να εκτελέσουν ένα κόρνερ στο γήπεδο της Τούμπας ή τόλμησαν να πανηγυρίσουν ένα γκολ.