Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί και συγχαίρει τον κόσμο της

Μερικές ώρες μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχάρη τους οπαδούς της ομάδας για την παρουσία τους στο ΟΑΚΑ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί και συγχαίρει τον κόσμο της

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στιγματίστηκε από τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν μεταξύ οπαδών. Ο Ισπανός ρέφερι, ο Λαόθ ξεκίνησε το ματς με 32 λεπτά καθυστέρηση, ενώ το διέκοψε όταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν πέτρα στον σκόρερ του γκολ του Παναθηναϊκού, τον Αϊτόρ.

Οι φίλοι του Δικεφάλου που ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη συγκρούστηκαν σώμα με σώμα με αυτούς του Παναθηναϊκού, ενώ έβαλαν και φωτιά στην κερκίδα που κάθονταν.

Παρόλα αυτά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μία ημέρα μετά τον τελικό συνεχάρη τον κόσμο του της ομάδας. Όπως αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς η συντριπτική πλειοψηφία αξίζει συγχαρητήρια που αψήφησε χιλιόμετρα και έξοδα και βρέθηκε στο ΟΑΚΑ.

«Ευχαριστούμε που είστε πάντα εκεί, στα καλά και τα άσχημα. Αξίζουν συγχαρητήρια στη συντριπτική πλειοψηφία όσων αψήφησαν χιλιόμετρα, έξοδα, ταλαιπωρία και στήριξαν μέχρι τέλους την ομάδα.

«Συγγνώμη» που θα συνεχίσουμε να σας υποβάλλουμε σ' αυτή τη δοκιμασία των τελικών και τα επόμενα χρόνια!», αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον κόσμο της.