ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ένα πρώτο 45λεπτο γεμάτο αποδοκιμασίες προς Μελισσανίδη, στελέχη και παίκτες

Το πρώτο ημίχρονο του ΟΑΚΑ θα μείνει στην ιστορία όχι για όσα έγιναν εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά για τις ύβρεις και αποδοκιμασίες εναντίον Μελισσανίδη, στελεχών, παικτών (ειδικά για Μάνταλο, Τζαβέλλα) και... ρεπόρτερ ΑΕΚ επί 45 λεπτά και δίχως σταματημό! Μόνο ο Αραούχο αποθεώθηκε. Και μάλλον έπεται συνέχεια και στο β’ μέρος. 

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ένα πρώτο 45λεπτο γεμάτο αποδοκιμασίες προς Μελισσανίδη, στελέχη και παίκτες

Ξέσπασε ο κόσμος της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ... Μπορεί το γήπεδο να μην είχε πολύ κόσμο, αλλά από το πέταλο που κάθονται οι οργανωμένοι δεν έχουν τελειωμό τα συνθήματα και οι ύβρεις εναντίον του Δημήτρη Μελισσανίδη, των συνεργατών του, των παικτών, ακόμη-ακόμη και εναντίον ρεπόρτερ της ΑΕΚ.

Τι συνέβη στο πρώτο ημίχρονο και μετά την ανάρτηση του πανό κατά Μελισσανίδη, παικτών και στελεχών;

Ιδού:

Αρχικά ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα για τον Μελισσανίδη, τον συνεργάτη του Γιάννη Παπαδόπουλο και τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημάτο.

Εν συνεχεία, ξεκίνησαν τα συνθήματα εναντίον των παικτών «παίκτες, μπουρδ... βγάλτε τη φανέλα» και ορισμένα εξ αυτών απευθύνονταν προσωπικά εναντίον του Πέτρου Μάνταλου και του Γιώργου Τζαβέλλα, ζητώντας τους με τον δικό τους τρόπο την αποχώρησή τους από την ΑΕΚ.

Όσο περνούσε η ώρα το σύνθημα απευθυνόμενο στον Μελισσανίδη «Οε, οε, οε, κοίτα πως κατάντησες την ΑΕΚ» δονούσε περισσότερο την ατμόσφαιρα, όπως και άλλα συνθήματα, που ζητούσαν απ’ όλους να φύγουν από την «Ένωση», είτε επρόκειτο για παίκτη, είτε για παράγοντα, είτε για οποιονδήποτε συνδέεται με την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το δε γκολ του Τσούμπερ πανηγυρίστηκε για λίγα δευτερόλεπτα και αμέσως μετά ακούστηκαν πάλι συνθήματα εναντίον των παικτών για να βγάλουν τις φανέλες και ότι «η υπομονή τελείωσε».

Ο μοναδικός που αποθεώθηκε ήταν ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος ήταν εκτός αποστολής, αλλά βρέθηκε κανονικά στο ΟΑΚΑ.