Αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ και πανό της Original: «Μελισσανίδη ξύπνα ή φύγε»

Τεταμένο είναι το κλίμα στο ΟΑΚΑ με τους οπαδούς της ΑΕΚ να αποδοκιμάζουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τους συνεργάτες του.

Αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ και πανό της Original: «Μελισσανίδη ξύπνα ή φύγε»

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Άρη και την αποτυχία της να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι "κιτρινόμαυροι" σε λίγη ώρα παίζουν το τελευταίο τους παιχνίδι για το φετινό πρωτάθλημα, αφού υποδέχονται τον Ολυμπιακό και το κλίμα είναι τεταμένο στο ΟΑΚΑ. Πολύς κόσμος δεν υπάρχει στο Στάδιο, αλλά οι φίλοι της ΑΕΚ που είναι στο γήπεδο εκφράζουν με κάθε τρόπο τη δυσαρέσκεια τους.

Κατά την είσοδο των ποδοσφαιριστών για το ζέσταμα ακούστηκαν έντονες αποδοκιμασίες. «Παίκτες μπ…. βγάλτε τη φανέλα», φώναζαν οι οπαδοί της ΑΕΚ. Στο… στόχαστρο των οπαδών των "κιτρινόμαυρων" είναι ο συνεργάτης του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο Γιάννης Παπαδόπουλος, για τον οποίο ακούγονται πολλά υβριστικά συνθήματα.

Στο πέταλο των οργανωμένων έχει αναρτηθεί και ένα πανό από την Original, το οποίο γράφει: «Παίκτες γαμ…. η ΑΕΚ δεν πεθαίνει, Μελισσανίδη ξύπνα ή φύγε», έγραφε το πανό των οργανωμένων οπαδών.