Μεταξάς: «Εγώ μίλησα με τον πρόεδρο, όφειλα να το κάνω, γνωρίζει τις σκέψεις μου»

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς δεν θέλησε να ανακοινώσει κάτι αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα και το ενδιαφέρον από τον Αστέρα Τρίπολης. 

Μεταξάς: «Εγώ μίλησα με τον πρόεδρο, όφειλα να το κάνω, γνωρίζει τις σκέψεις μου»

Ο Ηρακλής στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, στο πλαίσιο του αγώνα με τον Άρη, τόνισε πως αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα το οποίο είναι προς ανακοίνωση όσον αφορά στο μέλλον του.

Συγκεκριμένα ο Μεταξάς είπε για το θέμα: «Για να αρχίσουμε και να τελειώσουμε κιόλας με αυτό το θέμα για να μιλήσουμε για τα αγωνιστικά μετά, αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα νεότερο για ανακοίνωση. Εγώ μίλησα με τον πρόεδρο, όφειλα να το κάνω, γνωρίζει τις σκέψεις μου και όταν υπάρχει κάτι νεότερο και επίσημο θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε. Ειλικρινά σας λέω δεν υπάρχει τίποτα για να ανακοινωθεί προς τα έξω».

Για το αν ειπώθηκε κάτι στους παίκτες: «Όχι, το άκουσα από εσάς ότι γράφτηκε, αλλά δεν ισχύει».

Για το αν ουσιαστικά ισχύει η φήμη ότι θέλει να αποχωρήσει: «Ουσιαστικά πάμε τώρα στα αγωνιστικά γιατί δεν θα τελειώσουμε ποτέ».

Για το γιατί δεν βγήκε μία ανακοίνωση διάψευσης για όλα αυτά: «Εγώ είπα ό,τι είχα να πω και στέκομαι σε αυτό, γιατί δεν υπάρχει τίποτα νεότερο».

Για τη συζήτηση με τον πρόεδρο και αν θα γινόταν ούτως ή αλλιώς: «Πάντα συζητάμε με τον πρόεδρο, γνωρίζει τις σκέψεις μου, εγώ τις δικές του, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα να ανακοινώσουμε. Όταν υπάρξει θα το μάθετε».

Για το πότε έγινε η συζήτηση με τον πρόεδρο και πότε θα ανακοινωθεί η απόφαση για το τι θα γίνει: «Αυτή τη στιγμή δεν έχω τίποτα νεότερο να ανακοινώσω. Μίλησα και μιλάω συνέχεια με τον πρόεδρο».

Για το παιχνίδι με τον Άρη και τα προβλήματα που υπάρχουν: «Θέλω να κοιτάω τη νίκη. Σε κάθε παιχνίδι μπαίνω με τη σκέψη πως μπορώ να κερδίσω. Για να έχεις μία επιτυχία συμμετέχει όλη η ομάδα και όλο τιμ και όλοι οι παίκτες είτε παίζουν είτε όχι βασικοί. Ειδικά εκείνοι που δεν παίζουν έχουν πολύ σημαντικό ρόλο με τη συμπεριφορά τους, τον χαρακτήρα τους. Απλά στα δύο τελευταία παιχνίδια φάνηκαν οι ελλείψεις. Και δεν μας έφτανε ο κορωνοϊός και οι τραυματισμοί, ήρθε και η γαστρεντερίτιδα και μείναμε με λίγους παίκτες στον πάγκο. Ο Οικονομόπουλος έπαιξε άρρωστος, ο Καραχάλιος στο ζέσταμα κατάλαβε ότι δεν μπορούσε και λυπάμαι που στο τέλος μας πιάνει αυτό το κακό και δεν μπορούμε να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Αύριο πάλι δεν θα είμαστε πλήρεις. Ελπίζω να είμαστε όμως λίγο καλύτερα. Είναι το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας. Ο κόσμος που συμμετείχε κι αυτός στην επιτυχία μας τον ευχαριστούμε κι εγώ και οι παίκτες. Μας έκανε πολύ καλό ο κόσμος».

Για το αν θα εισηγηθεί στην έκθεσή του μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ είτε μείνει είτε φύγει από την ομάδα, καθώς φέτος είχε ένα πολύ μικρό ρόστερ: «Το ρόστερ θα αλλάξει υποχρεωτικά, γιατί θα φύγουν κάποιοι παίκτες που το ξέρουμε. Μπορεί να φύγουν κι άλλοι. Νομίζω ότι θα βοηθούσε λίγο παραπάνω βάθος, ώστε να κοιτάς πίσω σου και να λες θα κάνω μία αλλαγή με την ελπίδα να κρατήσουμε το επίπεδο ή να καλυτερέψουμε. Νομίζω ότι θα έκανε καλό στην ομάδα».

Για τις απουσίες που θα έχει η ομάδα αύριο: «Πίρσμαν και Ντομίνγκεθ θα λείπουν. Είναι καλύτερα με το στομάχι τους Καραχάλιος, Εραμούσπε και Περέα, αλλά δεν είναι σίγουρο. Ερωτηματικό έχουμε για τον Λοντίγκιν που είχε σήμερα κάποια συμπτώματα. Δεν είμαστε σίγουροι αν είναι γαστρεντερίτιδα, γιατί υπάρχουν και παρόμοια συμπτώματα με τον κορονοϊό. Το απόγευμα θα βγουν τα τεστ για να είμαστε σίγουροι. Ο Μορέιρα θα λείπει. Γκαρντάβσκι και Ποζνάνσκι επιστρέφουν για να πούμε και κάτι ευχάριστο, αλλά χωρίς προπόνηση. Και σ’ άλλα παιχνίδια έλειπαν παίκτες, αλλά τουλάχιστον είχαμε μία εβδομάδα να προετοιμάσουμε μία εναλλακτική λύση. Τώρα έτσι όπως ήρθαν τα παιχνίδια χωρίς ενδιάμεσες προπονήσεις, υπάρχει μία δυσκολία παραπάνω. Είναι άλλο πράγμα να ξέρεις ότι δεν θα παίξει ένας παίκτης, αλλά έχω 4 μέρες να προετοιμάσω ένα πλάνο κι άλλο να υπάρχουν απουσίες της τελευταίας στιγμής. Ο Σούλης επέστρεψε σήμερα, έκανε μία χαλαρή προπόνηση και νομίζω ότι θα είναι αύριο. Με βλέπετε έτσι επιφυλακτικό γιατί με τον Παναθηναϊκό κάθε μισή ώρα άλλαζα ενδεκάδα. Έπιανα τους παίκτες και τους έλεγα αν μπορούν να παίξουν σε μία θέση και μετά από μισή ώρα το αλλάζαμε. Ειδικά έναν παίκτη τον άλλαξα 4 φορές θέση».