Αστέρας Τρίπολης: Επίσημα τέλος ο Ράσταβατς

Αστέρας Τρίπολης και Μίλαν Ράσταβατς ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους, μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αστέρας Τρίπολης: Επίσημα τέλος ο Ράσταβατς

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η συνεργασία του Αστέρα Τρίπολης με τον Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο των Αρκάδων κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (2-2).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα:

«Μετά από 2,5 χρόνια κοινής πορείας και σημαντικών ποδοσφαιρικών επιτυχιών με τον προπονητή κ. Milan Rastavac, αποφασίστηκε από κοινού η ολοκλήρωση της συνεργασίας μας. Ευχόμαστε στον κ. Rastavac κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα».

Η δήλωση του Ράσταβατς:

«Πέρασα στον Αστέρα 2,5 χρόνια πολύ όμορφα και επαγγελματικά πολύ δημιουργικά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, κύριο Μπάκο και κύριο Καϋμενάκη για την ευκαιρία που μου έδωσαν να γίνω μέλος της οικογένειας του Αστέρα και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Επίσης, να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τους ανθρώπους της διοίκησης για τη στήριξη και βέβαια τους συνεργάτες μου, όλους τους ποδοσφαιριστές και όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος για τη συνεργασία μας. Τέλος, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδας, που ήταν δίπλα μας στις καλές και στις κακές στιγμές.

Φεύγω από τον Αστέρα χαρούμενος για όσα καταφέραμε όλοι μαζί και με τη βεβαιότητα ότι έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου. Eύχομαι στον σύλλογο κάθε επιτυχία στο μέλλον, γιατί το αξίζει».