Αστέρας Τρίπολης: Ο Μεταξάς θα αντικαταστήσει τον Ράσταβατς

Ο Ηρακλής Μεταξάς αναμένεται να πάρει τη θέση του Μίλαν Ράσταβατς στην άκρη του πάγκου του Αστέρα Τρίπολης.

Αστέρας Τρίπολης: Ο Μεταξάς θα αντικαταστήσει τον Ράσταβατς

Τον σχεδιασμό της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει ο Αστέρας Τρίπολης. Στην επόμενη ημέρα των Αρκάδων δεν συμπεριλαμβάνεται ο Μίλαν Ράσταβατς. Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Τρίπολης βρίσκεται από το 2019 και την πρώτη του χρονιά τερμάτισε στην έβδομη θέση, ενώ τη δεύτερη μπήκε στα playoffs. Φέτος ο Αστέρας δεν κατάφερε να μπει στην πρώτη εξάδα, αλλά δεν ήταν και κακή η σεζόν του.

Οι Αρκάδες δεν αμφισβητούν το γεγονός ότι είναι ένας προπονητής που έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στην ομάδα, αλλά δεν θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όλα δείχνουν ότι ο Ηρακλής Μεταξάς θα αντικαταστήσει τον Μίλαν Ράσταβατς. Η ομάδα της Αρκαδίας είναι διατεθειμένη να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης που έχει ο Έλληνας τεχνικός με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ρήτρα είναι ύψους 100.000 ευρώ και στην Τρίπολη σκοπεύουν να δώσουν αυτό το ποσό για να πάρουν τον τεχνικό της ομάδας της Ηπείρου.

Το παιχνίδι του Αστέρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα είναι το τελευταίο του Ράσταβατς, ο οποίος πιθανότατα θα επιστρέψει στην πατρίδα του, αφού έχει πρόταση από τη Βοϊβοντίνα.