ΑΕΚ: Χωρίς Άμραμπατ και Μάνταλο με Ολυμπιακό λόγω καρτών, ενοχλήσεις οι Σιμάνσκι, Τζαβέλλας

Στη διαδικαστικού χαρακτήρα αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής, με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ την προσεχή Τρίτη (17/05, 20.00) η ΑΕΚ θα στερηθεί των υπηρεσιών των Άμραμπατ και Μάνταλου που συμπλήρωσαν κάρτες με τον Άρη, στο «Βικελίδης». Μέρος της προπόνησης έβγαλε ο Κώστας Γαλανόπουλος, ενόχλήσεις οι Σιμάνσκι και Τζαβέλλας

ΑΕΚ: Χωρίς Άμραμπατ και Μάνταλο με Ολυμπιακό λόγω καρτών, ενοχλήσεις οι Σιμάνσκι, Τζαβέλλας

Σαν να μην έφτανε η καταδικαστική για τις ελπίδες της αναφορικά με την έξοδο στην Ευρώπη ήττα, μ' ανατροπή, (3-2, από 0-2 στο 78') από τον Άρη το βράδυ του Σαββάτου στο «Βικελίδης» η ΑΕΚ είδε και δύο βασικά της στελέχη να «κιτρινίζονται» και να στερούνται τη δυνατότητα συμμετοχής στον αγώνα της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέιοφς της Super League με τον Ολυμπιακό.

Το ματς της προσεχούς Τρίτης (17/05, 20.00) είναι ασφαλώς για το ...ονόρε, πλέον, αλλά η «Ένωση» κι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, στο τελευταίο του ματς ως πρώτος προπονητής της πρώτης ομάδας. δεν θα έχει διαθέσιμους τους Νουρεντίν Άμραμπατ και Πέτρο Μάνταλο, αφού συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Από εκεί και πέρα, ο Ντάμιαν Σιμάνσκι έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ θεραπεία έκαναν επίσης οι Γιώργος Τζαβέλλας, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, καθώς και οι Όγκνιεν Βράνιες, Ντάρκο Γέβτιτς.

Ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Σέρχιο Αραούχο γυμνάστηκε ατομικά.

Το μόνο ευχάριστο στη, ζοφερή, επικαιρότητα της ΑΕΚ είναι ότι ο Κώστας Γαλανόπουλος, μετά από πολλούς μήνες, ακολούθησε την Κυριακή (15/5) μέρος του προγράμματος.

Υπενθυμίζεται πως ο διεθνής μέσος της Ένωσης χειρουργήθηκε στον αστράγαλο τον περασμένο Οκτώβρη και έκτοτε ακολουθούσε την αποθεραπεία του.