Επίσημο: Στην Λαμία ο Πινιώτης και ο Κατσίκας

Στην Λαμία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άγγελος Πινιώτης για τα επόμενα δύο χρόνια και ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Κατσίκας.

Επίσημο: Στην Λαμία ο Πινιώτης και ο Κατσίκας

Την απόκτηση του Άγγελου Πινιώτη για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε η διοίκηση της Λαμίας. Ο 22χρονος αμυντικός χαφ μετά την θητεία του στον Πανιώνιο έμεινε ελεύθερος και τελικά συμφώνησε με την ομάδα της Φθιώτιδας. Την περσινή σεζόν μέτρησε 11 συμμετοχές με τις επτά να είναι στην Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 22χρονο (22/04/1996) Λαμιώτη μέσο, Άγγελο Μιχαήλ Πινιώτη που πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Πανιωνίου. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας".

Με την φανέλα των ''κυανόλευκων'' θα αγωνίζεται και ο νεαρός τερματοφύλακας Παναγιώτης Κατσίκας που ανακοίνωσε η ΠΑΕ Λαμία μετά την εισήγηση του Μπάμπη Τεννέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 19χρονο (10/3/1999) τερματοφύλακα Παναγιώτη Κατσίκα ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν με την φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Αυτή ήταν η δωδέκατη μεταγραφή της Λαμίας μετά την απόκτηση των Σκαρντοβέλι, Επστάιν, Δημούτσο, Πλιάτσικα, Βασιλαντωνόπουλο, Καραγκούνη, Μπαράλες, Αντέτζο, Σαράνοφ, Μπερτόλιο και Πινιώτη.