Μαρτίνς: «Πανάξια νίκη, υπολογίζουμε τον Κανέ για το μέλλον»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για τη νίκη επί του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε Κανέ και Παπαδόπουλο.

Μαρτίνς: «Πανάξια νίκη, υπολογίζουμε τον Κανέ για το μέλλον»

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε κάθε λόγο να χαμογελά μετά το 1-0 επί του Άρη στην Θεσσαλονίκη, καθώς είδε τις «ρεζέρβες» του να πραγματοποιούν μια εμφάνιση λες και έπαιζε για μήνες μαζί! Ειδική αναφορά έκανε σε Κανέ και Αβραάμ

Αναλυτικά:

Για το αν ήταν απελευθερωμένος ο Ολυμπιακός μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι με ποιότητα, προσωπικότητα και χαρακτήρα. Είχαμε μία ομάδα γεμάτη από νεαρούς παίκτες σε ηλικία. Συγχαρητήρια. Τους άξιζε να κερδίσουν».

Για τα νέα πρόσωπα: «Όλοι είναι έτοιμοι και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος. Να κρατάμε σε εγρήγορση όλους τους παίκτες».

Για το αν θα μπορούσε να πάρει περισσότερα πράγματα από τις ρεζέρβες: «Πραγματικά είμαι ικανοποιημένος απ’ όλους τους παίκτες. Ξεχωρίζω τον Κανέ που είναι έτοιμος παίκτης και μπορούμε να τον υπολογίζουμε για το μέλλον. Ο μεγάλος μας αρχηγός ο Αβραάμ έδειξε ότι είναι ένας τεράστιος επαγγελματίας. Συγχαρητήρια για την εικόνα του».