Ολυμπιακός: Το διήμερο ρεπό, η σοφή κίνηση του Μπουχαλάκη και η προετοιμασία για Λεωφόρο

Την Τρίτη (12/4) θα επιστρέψουν οι «ερυθρόλευκοι» στις προπονήσεις. Αναμονή για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος φαίνεται ότι ορθώς έπραξε και αποχώρησε άρον-άρον από το φιλικό.

Ολυμπιακός: Το διήμερο ρεπό, η σοφή κίνηση του Μπουχαλάκη και η προετοιμασία για Λεωφόρο

Διήμερο ρεπό απολαμβάνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά το φιλικό με την Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Καραϊσκάκη. Κάθισαν την Κυριακή (10/4), θα καθίσουν και την Δευτέρα (11/4) και από την Τρίτη (12/4) θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή (17/4, 21.30).

Ουσιαστικά ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει μέσα στην εβδομάδα να δει την κατάσταση τριών ποδοσφαιριστών του. Των Γκάρι Ροντρίγκες, Ανδρέα Μπουχαλάκη και Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Ελ Αραμπί ταλαιπωρήθηκε το προηγούμενο διάστημα με μία ήπια ίωση και λογικά θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με το «τριφύλλι».

Ο Γκάρι Ροντρίγκες που πέρασε την ταλαιπωρία με την εγχείριση σκωληκοειδίτιδας, θα φανεί τις επόμενες μέρες η κατάσταση στην οποία βρίσκεται και κατά πόσο μπορεί να μπει έστω αποστολή για το παιχνίδι της Λεωφόρου.

Από εκεί και πέρα, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ορθώς έπραξε σε συνεννόηση με το τεχνικό και ιατρικό τιμ και αποχώρησε άρον-άρον από το φιλικό. Αν πίεζε λίγο περισσότερο το πόδι του, τότε υπήρχε ορατός ο κίνδυνος να αποχωρήσει με θλάση.

Από το Σάββατο (9/4) τα μέλη του ιατρικού επιτελείου εμφανίζονταν καθησυχαστικά ως προς τον τραυματισμό του Κρητικού χαφ. Θα τον δουν φυσικά και τις επόμενες μέρες, αρχής γενομένης από την Τρίτη (12/4), αλλά σε πρώτη φάση δείχνει να έχει αποφύγει τον κίνδυνο.