Aστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 0-0: Γιαννιώτης και δοκάρι έδωσαν τον πόντο στους Περιστεριώτες!

Το 0-0 μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και Ατρομήτου για τη 2η αγωνιστική των playout της Super League οφείλεται κυρίως στον Ανδρέα Γιαννιώτη που κατέβασε... ρολά, ενώ την μία φορά που δεν μπόρεσε να επέμβει η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του δίνοντας έναν πολύτιμο πόντο στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων. Η οποία από το 85' έπαιξε με 10 λόγω αποβολής του Άλιμπεκ.

Aστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 0-0: Γιαννιώτης και δοκάρι έδωσαν τον πόντο στους Περιστεριώτες!

Με ηρώα τον, ανίκητο, Ανδρέα Γιαννιώτη ο Ατρόμητος έκανε ένα μεγάλο βήμα για την εξασφάλιση της σωτηρίας του αφού πήρε «λευκή» ισοπαλία στην Τρίπολη από τον (καλύτερο του) Αστέρα Τρίπολης για τη 2η αγωνιστική των playouts της Super League.

Οι Αρκάδες που στο αντίστοιχο ματς της κανονικής διάρκειας είχαν συντρίψει τους Περιστεριώτες 6-2 δεν βρήκαν δίχτυα εξαιτίας του αντίπαλου γκολκίπερ που σταμάτησε τους Σίτο, Μπενίτο, Κρεσπί στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη σταμάτησε σε τετ α τετ τον Ριέρα με την απόκρουση του αγώνα (52') και λίγο αργότερα τον Μπενίτο.

Τη μοναδική φορά που δεν κατάφερε ν' αποκρούσει το έκανε για λογαριασμό του το ...δοκάρι (52') σε κεφαλιά του Πίτσου Ατιένθα.

Από την άλλη η ομάδα του Κρις Κόουλμαν απείλησε με δύο μακρινά σουτ του Ναμπί στο πρώτο μέρος ενώ στην επανάληψη ήταν εντελώς ακίνδυνη απέναντι σε εκείνη του Ράσταβατς.

Μάλιστα από το 85' οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με 10 λόγω αποβολής για αψυχολόγητο σπρώξιμο του Άλιμπεκ στον Μπενίτο κι ενώ είχε καταλογιστεί φάουλ υπέρ του Ρουμάνου...

Παρόλα αυτά η ομάδα των Δυτικών Προστείων κράτησε κι αύξησε τη διαφορά της από την προτελευταία Λαμία (+6) και τα ...ντράβαλα και γκρέμισε από την κορυφή των play out τους γηπεδούχους.

AΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-0

Γήπεδο: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (Τρίπολη).

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών).

Κίτρινες κάρτες: Κανελλόπουλος

Κόκκινες κάρτες: 85' Άλιμπεκ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς):Τσιφτσής – Καρμόνα (65’ Ρούμπεν Γκαρθία), Πίτσου, Αντζουλάς, Τασουλής - Βαλιέντε (90' Μπαράλες), Σανταφέ (65’ Κανελλόπουλος) – Ριερα (λ.τρ. 80’ Σονί) , Σίτο, Κρέσπι (65’ Τιλίκα) - Μπενίτο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης - Κιβρακίδης, Χατζηϊσαΐας (λ.τρ. 46’ Στρούγγης), Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο - Χαρίσης (89' Καρτάλης), Σάλομον, Έρλινγκμαρκ – Μουνίθ 4 (77’ Άλιμπεκ), Ναμπί (89' Ντένιτς) - Κουλούρης.