Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης 1-0: Πήρε το θρίλερ με Γιαννιώτη και Κουλούρη (highlights)

Ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης με γκολ του Κουλούρη στο 92’. Ο Γιαννιώτης έπιασε το πέναλτι του Παμλίδη στο 88ο λεπτό!

Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης 1-0: Πήρε το θρίλερ με Γιαννιώτη και Κουλούρη (highlights)

Σε…θρίλερ εξελίχθηκε το ματς στο Περιστέρι, ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 0-1 με τον Παμλίδη (πέναλτι που έπιασε ο Γιαννιώτης) στο 88’ και στο 92ο λεπτό έχασαν και τον βαθμό με τον Κουλούρη να σκοράρει ξανά και να χαρίζει στην ομάδα του μια τεράστια νίκη (1-0).

Κακό ποιοτικά το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά. Ο Ατρόμητος μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας αλλά αδυνατούσε να παίξει κάθετα και να διασπάσει τον άψογα στημένο αμυντικά Απόλλωνα Σμύρνης που κράτησε σχετικά εύκολα το μηδέν στο πρώτο μέρος.

Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να απειλήσουν και να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Υπήρξαν βέβαια στιγμές καλές, σε σχέση πάντα με το πρώτο 45λεπτο όπου οι δύο τερματοφύλακες δεν ανησύχησαν καθόλου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είδαμε ποδόσφαιρο αξιώσεων.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα

Ο Ατρόμητος ήθελε τη νίκη για να κάνει σημαντικό βήμα έτσι ώστε να αποφύγει τα μπαράζ ενώ ο Απόλλων Σμύρνης και ο βαθμός ήταν καλός, αν και η εκ Σμύρνης ιστορική ομάδα με την είσοδο του Μαρτίνες έγινε πιο επικίνδυνη στο φινάλε και στο 88' είχε την πολύ μεγάλη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη.

Κέρδισε το πέναλτι, ο Παμλίδης ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Γιαννιώτης έπεσε στη δεξιά του γωνία και είπε όχι στο 88'. Ο Απόλλων όχι μόνο δεν έκανε το 0-1 αλλά τέσσερα λεπτά μετά ο άνθρωπος γκολ του Ατρόμητου, ο Κουλούρης έγραψε το 1-0 και...ξέρανε τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά και τη Λαμία...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Περιστερίου

Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης 1-0

Διαιτητής: Κορέια (Πορτογαλίας)

Κίτρινες: Σλίβκα, Μπρούνο Άλβες, Σάλομον, Καστεγιάνο

Σκόρερ: 92' Κουλούρης

Οι συνθέσεις…

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης – Κιβρακίδης, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας (64’ λ. τρ. Στρούγγης), Καστεγιάνο – Χαρίσης (79’ Έρλινγκμαρκ), Σάλομον – Ντένιτς (66’ Ναμπί), Μουνίθ (79’ Σπιριντόνοβιτς)– Άλιμπεκ (66’ Κλωναρίδης), Κουλούρης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κότσαρης – Ντεντάκης, Μπρούνο Άλβες, Ρόγκνε, Ντομίνγκες, Βιτλής (82’ Μπαξεβανίδης) – Κάστρο, Σλίβκα, Τσίμπσαχ (72’ Μαρτίνες) – Ιωαννίδης, Ντάουντα (62΄Παμλίδης)