Ολυμπιακός: «Ένα κι ένα» τα 6 φετινά γκολ του Σισέ

Το σημαντικό με τον Παπέ Σισέ την φετινή σεζόν είναι ότι δεν έχει πετύχει μόνο 6 γκολ, αλλά το γεγονός ότι όλα του τα τέρματα ήταν καθοριστικά για τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: «Ένα κι ένα» τα 6 φετινά γκολ του Σισέ

Ο Παπέ Σισέ σημείωσε το 6ο του γκολ στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Super League με τον Άρη στο Καραϊσκάκη. Το τέρμα του Σενεγαλέζου στόπερ ήταν ακόμη μία απόδειξη της πολύ καλής σεζόν που διανύει με τη φανέλα των Πειραιωτών. Την καλύτερή του για την ακρίβεια!

Ο Σισέ έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς για τον φετινό Ολυμπιακό και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας.

Αν κοιτάξουμε προσεκτικά τα 6 γκολ που έχει σημειώσει, τότε θα διαπιστώσουμε ότι όλα είναι «ένα κι ένα». Δηλαδή, όλα είναι καθοριστικά και δεν συγκαταλέγονται στη λίστα των τερμάτων που απλώς αποτέλεσαν το «κερασάκι στην τούρτα» σε μία εντυπωσιακή βραδιά των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Αφρικανός στόπερ έχει ξελασπώσει αρκετές φορές την ομάδα του χάρη στο μπόι του και την αλτικότητά του.

Όλα ξεκίνησαν στις 19 Αυγούστου, όταν χάρη σε δικό του τέρμα ο Ολυμπιακός πήρε αέρα δύο τερμάτων απέναντι στην Σλάβια Μπρατισλάβας στο τελικό 3-0 του Καραϊσκάκη και ουσιαστικά έβαλε για τα καλά τις βάσεις για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Από εκεί και πέρα ακολούθησε το 1-0 που σημείωσε μόλις στο 12’ στο διπλό επί της Λαμίας στην Φθιώτιδα (2-1) και χάρη σε δύο δικά του τέρματα το 1-0 υπέρ του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, έγινε 1-2 στο 25’ και στο 49’ (τελικό σκορ 1-3)!

Κι επίσης, ο Άρης φαίνεται ότι του «ταιριάζει» επίσης, καθώς δεν σκόραρε μόνο στην πρεμιέρα των πλέι οφ, αλλά και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με το γκολ του στο 54’ στο 1-0 του Φαλήρου.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο Σισέ εμφανίζεται στα δύσκολα και όχι στις εύκολες βραδιές. Κι αυτό είναι που τον έχει κάνει πλέον ξεχωριστό (και θα εξακολουθεί να τον κάνει) στον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς.