Τζαβέλλας: «Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας»

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο εκτίμησε ότι η ομάδα του βελτιώνεται το τελευταίο διάστημα,αλλά  κι ότι πρέπει να μπουν οι βάσεις για την επόμενη σεζόν.

Τζαβέλλας: «Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας»

Στη βελτίωση που δείχνει σε ορισμένες πτυχές του παιχνιδιού της η ομάδα του στάθηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας μετά το 1-1 της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο διεθνής στόπερ μιλώντας στην Cosmote TV, επίσης, εκτίμησε ότι ο ίδιος κι οι συμπαίκτες του έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους κι ότι πλην του ευρωπαϊκού στόχου πρέπει να μπουν οι βάσεις της επόμενης σεζόν.

«Είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, να κυριαρχήσουμε και να παίξουμε ποδόσφαιρο. Μέχρι τώρα δεχόμασταν γκολ και πέφταμε. Δείχνουμε τον τελευταίο καιρό ότι αυτό αλλάζει. Είμαστε υποχρεωμένοι πρώτα απ’ όλα τους εαυτούς μας να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε. Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Παίζαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα με καλό ρυθμό και παίκτες. Εχουμε όμως πολλή ποιότητα που δεν έχει βγάλει στο γήπεδο όσα μπορεί. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν πήραμε σήμερα τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το σημαντικό για εμάς είναι ότι είμαστε διψασμένοι για κάτι. Αυτό το κάτι θα το βλέπουμε βδομάδα με εβδομάδα. Να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται και να βάλουμε τις βάσεις για τη νέα χρονιά».