Ολυμπιακός: Τα βαριά πόδια και η διαχείριση του Αγκιμπού με Άρη

Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Πέδρο Μαρτίνς αν θα δώσει φανέλα βασικού στον Αγκιμπού Καμαρά στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού στα πλέι οφ κόντρα στον Άρη στο Καραϊσκάκη (13/3, 19.00).

Ολυμπιακός: Τα βαριά πόδια και η  διαχείριση του Αγκιμπού με Άρη

Δεν αποκάλυψε ο Πέδρο Μαρτίνς - ως συνήθως - στο 100% τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει τον Ολυμπιακό κόντρα στον Άρη στο Καραϊσκάκη για την πρεμιέρα των πλέι οφ (13/3, 19.00).

Μία ενδεκάδα πάντως που αναμένεται να έχει αρκετές επιστροφές βασικών. Των παικτών δηλαδή που τράβηξαν το μεγαλύτερο κουπί τη φετινή σεζόν.

Δεν διαφαίνεται ότι θα προχωρήσει στο ροτέισον που έκανε στα προηγούμενα τρία ματς.

Ένα καλό ερώτημα είναι πώς θα διαχειριστεί τον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος είχε μείνει εκτός αποστολής από το παιχνίδι του «Κλ. Βικελίδης», επειδή έπρεπε να πάρει οπωσδήποτε ανάσες.

Οι πληροφορίες από τον Ρέντη αναφέρουν ότι ο Αγκιμπού δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα επιστρέψει στην ενδεκάδα. Ο προπονητής θέλει να τον «τσεκάρει» και λίγη ώρα πριν από τη σέντρα, έτσι ώστε να δει αν θα τον εμπιστευτεί είτε πίσω από τον Ελ Αραμπί σε σχήμα 4-2-3-1, είτε στα «φτερά» της επίθεσης σε σχήμα 4-3-3.

Ο Αφρικανός χαφ φόρτισε μπαταρίες την περασμένη εβδομάδα, προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς τις προηγούμενες μέρες, αλλά και εκείνος περιμένει τις αποφάσεις του Μαρτίνς για να δει αν θα τον βάλει βασικό ή θα τον κρατήσει στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες θέσεις θα πρέπει να θεωρούνται έως έναν βαθμό «κλειδωμένες», μολονότι στην τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών στον Ρέντη δεν έγινε οι δοκιμές για να υπάρχει μία ολοκληρωτικά ξεκάθαρη εικόνα. Ο χιονιάς που έχει «κατασκηνώσει» και στην Αττική, δυσκόλεψε αφάνταστα και την προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Βατσλίκ θα είναι στα γκολπόστ και στα δύο άκρα της άμυνας οι Λαλά και Ρέαμπτσιουκ. Οι Σισέ, Σωκράτης και Μανωλάς θα παλέψουν για δύο θέσεις, με τους Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Μαντί Καμαρά να έχουν τον πρώτο λόγο για τη μεσαία γραμμή. Οι Μασούρας και Γκάρι Ροντρίγκες (ή Αγκιμπού) θα είναι στα άκρα και ο Ελ Αραμπί στην κορυφή. Αν ο Αγκιμπού περάσει στον άξονα, τότε έξω θα μείνει πιθανότατα ο Μαντί.