Στις εταιρείες Deloitte και PwC η μελέτη της κεντρικής διαχείρισης
Η απόφαση που πάρθηκε για τη μελέτη της κεντρικής διαχείρισης
Η κεντρική διαχείριση των δικαιωμάτων του πρωταθλήματος βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League.
Στο πλαίσιο της συνεδρίασης, τα μέλη της Λίγκας ενέκριναν ομόφωνα την ανάθεση σχετικής μελέτης στις εταιρείες Deloitte και PwC, οι οποίες θα συνεργαστούν για την εξέταση του ζητήματος.
Η μελέτη αφορά τα ραδιοτηλεοπτικά, διαδικτυακά και άλλα δικαιώματα που συνδέονται με τους αγώνες του πρωταθλήματος, καθώς και επιμέρους ζητήματα γύρω από τη διαχείρισή τους.
Η απόφαση σηματοδοτεί το επόμενο βήμα στη διερεύνηση του μοντέλου κεντρικής διαχείρισης, χωρίς να προδικάζει τις τελικές επιλογές που θα προκύψουν από τη μελέτη.
Η ανακοίνωση της Super League:
«Κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έλαβε, μεταξύ άλλων, την ακόλουθη απόφαση:
Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε την ανάθεση εκπόνησης μελέτης περί κεντρικής διαχείρισης ραδιοτηλεοπτικών, διαδικτυακών και άλλων δικαιωμάτων σε σχέση με τους αγώνες του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League και λοιπά σχετικά ζητήματα, από κοινού στις εταιρείες Deloitte και PwC».