Ολυμπιακός: Επαναφέρει τα «βασικά χαρτιά» ο Μαρτίνς με Άρη

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν φαίνεται διατεθειμένος να προχωρήσει σε ροτέισον στην πρεμιέρα των πλέι οφ με τον Άρη στο Καραϊσκάκη (13/3, 19.00).

Ολυμπιακός: Επαναφέρει τα «βασικά χαρτιά» ο Μαρτίνς με Άρη

Το Σάββατο (12/3) αναμένεται ο Πέδρο Μαρτίνς να αποκαλύψει ένα μέρος των σκέψεών του για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στα πλέι οφ κόντρα στον Άρη στο Καραϊσκάκη την Κυριακή (13/3, 19.00).

Εντούτοις, μία πρώτη «ανάγνωση» των όσων έπραξε στην προπόνηση της Παρασκευής (11/3) οδηγούν σε κάποια συμπεράσματα. Δίχως αυτό να σημαίνει ότι είναι και κάτι οριστικό ως προς τις σκέψεις του για την ενδεκάδα.

Η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι ο Μαρτίνς αυτή τη φορά δεν θα προχωρήσει σε ροτέισον, όπως έκανε στα τελευταία τρία ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, τον Αστέρα Τρίπολης και τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Σε αυτά τα ματς είχε πάει με ένα μείγμα βασικών και αναπληρωματικών. Απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα και απ’ όλα όσα έχει αφήσει να εννοηθούν ο Μαρτίνς, σκέφτεται να πάει με τα «βασικά χαρτιά» του.

Με όλους όσους δηλαδή πορεύτηκε στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν. Δεν αναμένεται δηλαδή να δούμε ούτε τον Βρουσάι, ούτε τον Κίτσο, ούτε τον Μπα, ούτε τον Καρβάλιο.

Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να ξαναδούμε το 4-3-3. Δηλαδή να πάει με Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Μαντί Καμαρά στα χαφ, με τους Μασούρα και Γκάρι Ροντρίγκες στα «φτερά» και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, είναι ένα ερωτηματικό το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Αφού πάρουμε ως δεδομένη την παρουσία των Λαλά και Ρέαμπτσιουκ στα δύο άκρα της άμυνας, δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για τους δύο στόπερ που θα επιλέξει ο Μαρτίνς από τους Μανωλά, Σωκράτη και Σισέ.