Λαμία – ΠΑΟΚ 0-2: Λουτσέσκου: «Είχαμε προετοιμαστεί για μια μάχη…»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λαμία, υποστήριξε πως η ομάδα του είχε προετοιμαστεί για μάχη

Λαμία – ΠΑΟΚ 0-2: Λουτσέσκου: «Είχαμε προετοιμαστεί για μια μάχη…»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Λαμία, έκανε έναν μίνι απολογισμό για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV:

Για τη νίκη επί της Λαμίας: «Καλό παιχνίδι. Σημαντικοί οι τρεις πόντοι για εμάς. Είχαμε προετοιμαστεί για μια μάχη, κόντρα σε μια ομάδα που μόλις άλλαξε προπονητή και παλεύει να σώσει την κατηγορία. Περιμέναμε μια… μάχη.

Ελέγξαμε το παιχνίδι πολύ καλά και είμαι ικανοποιημένος για τα πρώτα 70 λεπτά, όταν παίξαμε καλά. Είχαμε συγκέντρωση, σοβαρότητα, παλέψαμε για την κάθε μπαλιά, καταφέραμε να σκοράρουμε δύο φορές, καταφέραμε να φτιάξουμε και άλλες ευκαιρίες.

Δυστυχώς στα τελευταία 20 λεπτά χαλαρώσαμε, και τα σουτ έγιναν στην άλλη εστία. Δεν μου άρεσε αυτό. Ok όμως, είναι κάτι από το οποίο μπορούμε να μάθουμε σαν ομάδα. Κάθε εμπειρία που αποκτάμε αυτή τη στιγμή μας κάνει καλό».

Για το συμπέρασμά του μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος: «Είμαι γενικά αισιόδοξος προπονητής και πιστεύω στην ομάδα στους παίκτες μου, τη δουλειά που κάνουμε.

Δεν θα μπορούσα όμως να περιμένω να είμαστε σε τέτοιο επίπεδο σε τρεις διοργανώσεις, να παλεύουμε κάθε τρεις ημέρες, σε δύσκολα παιχνίδια, το ένα μετά το άλλο και να το απολαμβάνουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, να παλέψουμε το κάθε παιχνίδι, με όλες μας τις δυνάμεις, με όλους τους παίκτες.

Σε αυτές τις καταστάσεις χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Πρέπει να ξέρουμε πως αν δουλέψουμε σκληρά θα ζήσουμε φανταστικές στιγμές μέχρι το τέλος της σεζόν, σε μια δύσκολη και μεταβατική σεζόν».

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λουτσέσκου στην κάμερα του OTE:

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, σκοράραμε δύο φορές, όταν πηγαίνουν καλά τα πράγματα επαναπαυόμαστε και παρουσιαστήκαμε με υπέρμετρη αυτοπεποίθηση, δεν μπορούμε να πάμε αλλιώς, το παιχνίδι έπρεπε να τελειώσει με μεγαλύτερη διαφορά, δεν είμαι ικανοποιημένος από τα τελευταία 20 λεπτά».

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα και ενόψει του ματς με τη Γάνδη: «Δεν επηρεάζει κάτι το επόμενο παιχνίδι, χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες, θα είναι μία σειρά δύσκολων αγώνων.

Για σκεφτείτε να παίξουμε με Γάνδη την Πέμπτη και μετά από την κλήρωση να προκύψει ότι παίζουμε με τον Ολυμπιακό, μετά ξανά με τη Γάνδη και μετά να ακολουθεί ο Παναθηναϊκός για παράδειγμα. Χτίζουμε εμπειρία για να διαχειριζόμαστε τα δύσκολα παιχνίδια, αυτό μας απασχολεί».