Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2: Με το μυαλό στη Γάνδη (highlights)

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 της Λαμίας με γκολ των Ζαμπά (37’), Μιχαηλίδη (52’) στο «Αθανάσιος Διάκος». Ντεμπούτο στον πάγκο του ΠΑΣ ο Τζιανλούκα Φέστα. 

Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2: Με το μυαλό στη Γάνδη (highlights)

Πέρασε από το «Αθανάσιος Διάκος» ο ΠΑΟΚ έχοντας το μυαλό του και στον αγώνα της Πέμπτης (10/3) με τη Γάνδη. Κέρδισε 2-0 τη Λαμία που είχε στον πάγκο της, τον Τζιανλούκα Φέστα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι άσχημες καιρικές συνθήκες επηρέασαν, έλειψαν οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 37’ με τον Ζαμπά να φεύγει στην κόντρα και να τελειώνει ιδανικά τη φάση (0-1).

Οι Θεσσαλονικείς στην πρώτη τους καλή στιγμή σκόραραν στο πρώτο ημίχρονο ενώ το ίδιο έγινε και στην επανάληψη, με τον Μιχαηλίδη (κεφαλιά) στο 52’. Μετά το 0-2, ο αγώνας, άνοιξε η Λαμία βγήκε μπροστά, ο ΠΑΟΚ βρήκε χώρους, είχε φάσεις για τρίτο γκολ ενώ και οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 1-2 με τον Ελευθεριάδη (δοκάρι στο 67’), σε ένα διάστημα όπου η βροχή είχε σταματήσει και δεν είχαν ζητήματα με το τερέν οι παίκτες.

Η Λαμία από τη στιγμή που στη δική της καλή στιγμή δεν μείωσε σε 1-2, δεν μπόρεσε να επιστρέψει. Ο ΠΑΟΚ κοίταξε να κρατήσει αυτό το σκορ, με το μυαλό φυσικά στη Γάνδη και τον πρώτο αγώνα της Πέμπτης (10/3).

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο «Αθανάσιος Διάκος»

Λαμία – ΠΑΟΚ 0-2

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Σκόρερ: 37’ Ζαμπά, 52’ Μιχαηλίδης

Οι συνθέσεις…

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης – Προβυδάκης, Αντέτζο, Λούκας, Σαραμαντάς – Μπεχαράνο (81’ Μαζουλουξής), Νούνιες – Μανούσος, Ελευθεριάδης (68’ Τσούκαλος), Ταϊρόν (54’ Μπανγκουρά) – Καραμάνος (81’ Βέλλιος)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης – Σάστρε, Ίνγκασον (69’ Μιχάι), Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ (46’ Βιεϊρίνια) – Σοάρες (76’ Κούρτιτς), Σβαμπ – Ζαμπά, Μουργκ (69’ Άντρια Ζίβκοβιτς), Ελ Καντουρί – Τσόλακ (81’ Άκπομ)