Απόλλων Σμύρνης: Ένταση στη Ριζούπολη

Οπαδοί του Απόλλωνα ήταν οργισμένοι μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό, διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τη διοίκηση, ενώ κάποιοι ήρθαν και στα χέρια. 

Απόλλων Σμύρνης: Ένταση στη Ριζούπολη

Η νέα βαθμολογική απώλεια του Απόλλωνα Σμύρνης προκάλεσε αντιδράσεις από μερίδα οπαδών της ομάδας που μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό κινήθηκαν προς την πλευρά των επισήμων του γηπέδου της Ριζούπολης για να ζητήσουν το λόγο από στελέχη της διοίκησης και την ιδιοκτησία της ΠΑΕ για την κακή πορεία της ομάδας.

Η ένταση ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και κάποια στιγμή τα πράγματα έδειχναν να ξεφεύγουν καθώς ορισμένοι ήρθαν στα χέρια. Τελικά επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι και η κατάσταση ηρέμησε.

Γενικά παρά την προσπάθεια που έγινε από την πλευρά του Φέστα και των παικτών στο ματς με τον Παναιτωλικό, η αδυναμία του Απόλλωνα να φτάσει σε κάποια νίκη (έχει μόνο αυτή με τον ΠΑΣ το φθινόπωρο) ή σε κάποιο γκολ (έχει να σκοράρει από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2021) έχουν βαρύνει πάρα πολύ το κλίμα στην ομάδα που πρέπει πλέον να προβεί σε αγωνιστικές υπερβάσεις ώστε να μπορέσει να παραμείνει στη Super League.