Ολυμπιακός: Συνεχίζεται το ροτέισον στην επίθεση, Ελ Αραμπί με Παναιτωλικό, «ανοικτό» για ΑΕΚ!

Ο Πέδρο Μαρτίνς συνέχισε στη Νίκαια με τον Ιωνικό το μίνι ροτέισον στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού και θα το παρατείνει και στη ρεβάνς Κυπέλλου με Παναιτωλικό. Ο Ελ Αραμπί θα παίξει την Τετάρτη (9/2, 18.00, LIVE από το fosonline.gr) και όλα ανοικτά για την ΑΕΚ.

Ολυμπιακός: Συνεχίζεται το ροτέισον στην επίθεση, Ελ Αραμπί με Παναιτωλικό, «ανοικτό» για ΑΕΚ!

Και το ροτέισον καλά κρατεί στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού από πλευράς Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός επιχειρώντας προφανώς να κρατήσει κάποιες ισορροπίες με τους Ελ Αραμπί και Τικίνιο, έχει ξεκινήσει ένα μίνι ροτέισον το τελευταίο διάστημα.

Στο 2-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε ο Μαροκινός. Στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ήταν η σειρά του Τικίνιο. Στο μεσοβδόμαδο 3-1 με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη η φανέλα του βασικού πέρασε ξανά στα χέρια του Ελ Αραμπί. Την Κυριακή (6/2) στη Νίκαια με τον Ιωνικό ο Αφρικανός κάθισε στον πάγκο και ο Τικίνιο πέρασε στην κορυφή.

Το σύστημα «μία ο ένας - μία ο άλλος» μέχρι στιγμής αποδίδει στα μάτια του Πέδρο Μαρτίνς και για αυτό το λόγο φαίνεται διατεθειμένος να το συνεχίσει και στον επαναληπτικό με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο την Τετάρτη (9/2, 18.00).

Να παίξει δηλαδή κόντρα στους Αγρινιώτες ο Ελ Αραμπί, όπως είχε συμβεί και στο πρώτο ματς. Μέχρι στιγμής βέβαια, όλα αυτά είναι υποθετικά σενάρια και εκτιμήσεις από τον Ρέντη, καθώς ο Μαρτίνς δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του.

Το ερώτημα βέβαια είναι πώς θα διαχειριστεί τους δύο επιθετικούς στα δύο πιο υψηλών απαιτήσεων παιχνίδια που ακολουθούν κόντρα σε ΑΕΚ και Αταλάντα. Αν θα συνεχίσει δηλαδή αυτή τη διαδικασία με τους δύο επιθετικούς.

Για την ώρα δεν μπορεί να ειπωθεί τίποτα με σιγουριά ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την «Ένωση» (13/2). Ας περάσει πρώτα ο επαναληπτικός με τον Παναιτωλικό και... βλέπουμε από Πέμπτη (10/2) αν θα συνεχιστεί το ροτέισον στην κορυφή της επίθεσης.