Super League: Αναβλήθηκε και το Ατρόμητος-ΟΦΗ

Ακόμα μία αναβολή στη Super League λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, αυτή την φορά λόγω κρουσμάτων που ανακοίνωσε ο Ατρόμητος. 

Super League: Αναβλήθηκε και το Ατρόμητος-ΟΦΗ

Και δεύτερο ματς της 22ης αγωνιστικής της Super League αναβλήθηκε αφού ο Ατρόμητος γνωστοποίησε πως έχει αρκετούς νοσούντες ποδοσφαιριστές και έτσι δεν θα διεξαχθεί η αυριανή (7/2) αναμέτρηση απέναντι στον ΟΦΗ.

Ο πρώτος αγώνας που είχε αναβληθεί ήταν αυτός της Λαμίας με τον Αστέρα εξαιτίας των κρουσμάτων στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΟΦΗ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.»