Άρης-ΑΕΚ 2-1: Ματίγια: «Ο Θεός ήθελε να κερδίσουμε»

Ο Χαβιέ Ματίγια αφιέρωσε τη νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ, στον Άλκη και την οικογένεια του.

Άρης-ΑΕΚ 2-1: Ματίγια: «Ο Θεός ήθελε να κερδίσουμε»

Σε πολύ βαρύ κλίμα διεξήχθη το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ, αλλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να πάρει τη νίκη. Ο Χαβιέ Ματίγια μετά το τέλος της αναμέτρησης και το 2-1 επί της Ένωσης τόνισε πως ο Θεός ήθελε να κερδίσει ο Άρης σε αυτό το ματς.

«Ο Θεός ήθελε να κερδίσουμε σήμερα. Ήταν ένα τρελό παιχνίδι. Ένα παιχνίδι με πολύ πάθος από το ξεκίνημά του. Θέλαμε να κερδίσουμε γιατί είχαμε πολλούς και σημαντικούς λόγους. Την αφιερώνουμε στον Άλκη, στην οικογένειά του, στους φίλους του, σε όλους τους κοντινούς του ανθρώπους. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε και του αφιερώσαμε τη νίκη. Το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο είναι η ίδια η ζωή και μόνο αυτή έχει σημασία», είπε ο Ισπανός μέσος.

Στη συνέχεια ο Ματίγια μίλησε για το θλιβερό γεγονός και τη δολοφονία του Άλκη:

«Από την πρώτη στιγμή που το πληροφορηθήκαμε συζητάμε γι’ αυτό. Ήμασταν συντετριμμένοι μας απασχολούσε περισσότερο από τον αγώνα. Πήγαμε στο μέρος που έγινε η δολοφονία του. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνουν αυτά. Η ζωή είναι χαρά. Ναι, περνάμε δύσκολα, αλλά γιατί να δημιουργούμε επιπλέον προβλήματα; Είναι κάτι τρελό, κάτι ανεξήγητο».