Νιόπλιας: «Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός - Σημαντική η νίκη μας»

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Νιόπλιας μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού

Νιόπλιας: «Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός - Σημαντική η νίκη μας»

Πολύ μεγάλη νίκη πήρε ο ΟΦΗ με 3-2 επί του Παναθηναϊκού μέσα στην Κρήτη, αν και βρέθηκε να χάνει με 2-1 και κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση.

Ο τεχνικός των Κρητικών, Νίκος Νιόπλιας, μετά το πέρας της αναμέτρησης χαρακτήρισε μεγάλη ομάδα τους «πράσινους» και ανέφερε:

«Έχουμε κάνει πολλές ανατροπές αυτή τη σεζόν. Αρχίσαμε πάρα πολύ καλά και σε κάποια στιγμή βρεθήκαμε πίσω με 0-1. Πάλι ήμασταν καλοί και βρεθήκαμε ξανά πίσω με 1-2, χωρίς να είναι τέτοια η εικόνα. Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αλλά δώσαμε πνοή με τις αλλαγές, λογικά μας βοήθησε και η αποβολή του Βιγιαφάνιες και κερδίσαμε. Έχουμε ικανότητες πολλές αλλά δεν κερδίζαμε συχνά.

Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, σε όποια κατάσταση κι αν είναι, γι’ αυτό είναι μεγάλη η νίκη μας. Θα μας δώσει τεράστια ώθηση. Έχουμε παίκτες που προέρχονται από σοβαρούς τραυματισμούς, όπως ο Τσιλιανίδης. Γι’ αυτό κάνουμε και τη σχετική διαχείριση. Στη Λαμία για παράδειγμα δεν είχαμε αμυντικούς για να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα. Σήμερα όμως τα καταφέραμε και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη».